Jeszcze nam się Mysza na jakieś włoskie forum przeniesie :mrgree
Super, że wróciliście zadowoleni. Ja w Mediolanie będę za miesiąc i mam nadzieję, że się sytuacja trochę uspokoi do tego czasu.
To czekamy na dalszy Ciąg Rzymu.
Pozdrawiam

.png)

.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):jakby co to mam super apartmany w Bergamo i Bolonii
A ja z ciekawości chętnie zobaczę gdzie stacjonowałaś w Bolonii. A jakby co naszą miejscówkę też mogę polecić.
rysiek_r74 napisał(a):mysza73 napisał(a):
jakby co to mam super apartmany w Bergamo i Bolonii
ooo... to ja poproszę
może kiedyś się przyda
piekara114 napisał(a):Fajnie, że jesteś i że zadowolona, ale w sumie jak tu nie być zadowolonym ze świąt w ciepłym miejscu, bez siedzenia wcześniej w ścierkach do sprzątania i w kuchni![]()
To teraz leć z tym Rzymem, a Milano w odpowiednim wątku, bo już niedługo trzeba będzie o innej Itali pisać...
Beata W. napisał(a):No to chyba do końca roku będziemy mogli u Ciebie te Włochy podziwiać.
Jeszcze nam się Mysza na jakieś włoskie forum przeniesie :mrgree
Super, że wróciliście zadowoleni. Ja w Mediolanie będę za miesiąc i mam nadzieję, że się sytuacja trochę uspokoi do tego czasu.
To czekamy na dalszy Ciąg Rzymu.
Pozdrawiam

.png)
mysza73 napisał(a):Może jutro coś się ruszy z Rzymem,
muszę chatę ogarnąć i ... barszczyk biały będę gotować, nie było mi dane w święta zjeść, a bardzo lubię i mi się zachciało![]()
![]()
.png)
rysiek_r74 napisał(a):Na barszczyk skocz do sąsiadów, na pewno im został![]()
My czekamy na relację
Piter_M napisał(a):mysza73 napisał(a):przez 8 dni zrobiliśmy Fiatem 5001400 km po drogach Lombardii, Emilii-Romanii, Toskanii i Ligurii
Fajnie, że wyjazd mieliście udany.
Tak z ciekawości, ile tam kosztuje wypożyczenie takiego fiacika ?
.png)

.png)

.png)
mysza73 napisał(a):Piter_M napisał(a):mysza73 napisał(a):przez 8 dni zrobiliśmy Fiatem 5001400 km po drogach Lombardii, Emilii-Romanii, Toskanii i Ligurii
Fajnie, że wyjazd mieliście udany.
Tak z ciekawości, ile tam kosztuje wypożyczenie takiego fiacika ?
Za 8 dni zapłaciliśmy 780pln
.png)
mysza73 napisał(a):Jako że o Di Trevi pisać dużo nie trzeba, bo każdy wie o co chodzi, będzie więc szybki odcinek![]()
Trzeba wrzucić parę groszy, przez lewe ramię (tylko nie wiem którą ręką![]()
![]()
), żeby zapewnić sobie powrót do Rzymu
.
To działa, serio, już dwa razy mi się sprawdziło![]()
.png)
mysza73 napisał(a):Potter jak zwykle patrzy nie tam gdzie trzeba
...mysza73 napisał(a):Udałyśmy się zatem, aby wrzucić coś na ząb
... bo jeno jakaś pizza się pokazała ...