Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmowy przy wycinaniu lasu ;)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MorskiPas
Cromaniak
Rozmowy przy wycinaniu lasu ;)

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 24.11.2010 19:00

lubelski napisał(a):...poznać adres Morskiego....kusząca propozycja :wink:...

Jak się nazywa ten Niemiec, który Ci wszystko chowa :?: Do zeszłorocznego kalendarza fotki wysyłałem Ci na płytce listem poleconym. Adres zwrotny był na kopercie ;)

lubelski napisał(a):czytałem wiersz..można by po autograf wpaść... :mrgreen: :lool:...zdolniacha ten Morski.... :wink:

E tam, zdolniacha. To był incydent, ale autografy chętnie porozdaję. W końcu mówią, że nie ma ludzi skromnych, są tylko tacy, którzy nie mają się czym pochwalić. ;)

:lol:

Do tego tematu wydzieliłem rozmowę z wątku Lubelskiego (tego o kalendarzach)
Rodacy do piór
(Piotrek_B)
:!: :P
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2010 21:30

MorskiPas napisał(a):
Do zeszłorocznego kalendarza fotki wysyłałem Ci na płytce listem poleconym. Adres zwrotny był na kopercie ;)

....ale wtedy nie przypuszczałem że Morski Pas będzie pisał w tak zacnym wątku...i w dodatku wierszem..no cóż...dałem d ...y.... :cry: ..i cały misterny plan też w ..rym... :wink: ..pozdrav
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.11.2010 21:44

Nie zbierasz takich imponderabiliów? 8O

Ja bym przejrzał szuflady z dokumentami, rachunkami, korespondencją wszelaką.
Ta kopertka musi tam gdzieś być, musi ... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2010 21:48

weldon napisał(a):Nie zbierasz takich imponderabiliów? 8O

..pała z czytania ze zrozumieniem..napisałem jasno.. że nie spodziewałem się w tak zacnym i stojącym na wysokim poziomie wątku..akurat Morskiego.... no cóż ..życie czasem płata figle panie Piotrze....
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 24.11.2010 21:51

:D

I nie wiadomo skąd pomoc nadejdzie :lol:

Tu w ogóle ostatnio wieszczem być albo i Grimm bratem wypada ... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.11.2010 22:05

lubelski napisał(a):.. napisałem jasno.. że nie spodziewałem się w tak zacnym i stojącym na wysokim poziomie wątku..akurat Morskiego.... no cóż ..życie czasem płata figle panie Piotrze....

Leży dwóch pijaczków pod Pałacem Kultury. Nagle w Pałac uderza facet na paralotni. Widząc to jeden żul mówi do drugiego:
- Franek, ja Ci mówiłem: jaki kraj, tacy terroryści..

Rzec by można jakie forum tacy poeci. :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 07:47

darek1 napisał(a):
Koleżanka to winna cieszyć się ale po otrzymaniu kalendarza. To, że kolega Lubelski kalendarz wysyła to wcale nie oznacza, że koleżanka go otrzyma. Tymczasem, Pozdrawiam.

..kolego Darku1..a co to za zaniżanie lotów..nudzisz...powtarzasz się..a ja miałem o koledze lepsze zdanie..następne rozczarowanie..... :wink:
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 25.11.2010 11:21

darek1 napisał(a):
Koleżanka to winna cieszyć się ale po otrzymaniu kalendarza. To, że kolega Lubelski kalendarz wysyła to wcale nie oznacza, że koleżanka go otrzyma. Tymczasem, Pozdrawiam.

ale za to "oczyma"... go obejrzy :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.11.2010 15:48

lubelski napisał(a):
darek1 napisał(a):

..kolego Darku1..a co to za zaniżanie lotów..nudzisz...powtarzasz się..a ja miałem o koledze lepsze zdanie..następne rozczarowanie..... :wink:

Hm, no dobrze. Już nie będę napastował nabywców kalendarzy. Przerzucę się na naklejki Cro. Co kolega na to ???????
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 16:38

darek1 napisał(a):Hm, no dobrze. Już nie będę napastował nabywców kalendarzy. Przerzucę się na naklejki Cro. Co kolega na to ???????

:lool: :lool: ..lepiej tam gdzie bajkę piszą :wink: ...Darku1..mnie nie przeszkadzasz...spoko... :wink: wiesz że Cię lubię... :oops: :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 17:12

darek1 napisał(a):Przerzucę się na naklejki Cro. Co kolega na to ???????

Protestuję.

Ręce precz od naklejek.

A kto na cro-naklejkę swą rękę podniesie, ten może być pewnym, że mu władza forumowa tę rękę odrąbie.

:twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 17:27

MorskiPas napisał(a):
A kto na cro-naklejkę swą rękę podniesie, ten może być pewnym, że mu władza forumowa tę rękę odrąbie.

:twisted:

..Krzysztof..Ty w swoim własnym imieniu czy...bo już nic nie czaję... :wink: ...kiedyś było na niebiesko na nickiem...znikło...hmmmm :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 17:49

lubelski napisał(a):..Krzysztof..Ty w swoim własnym imieniu czy...bo już nic nie czaję... :wink: ...kiedyś było na niebiesko na nickiem...znikło...hmmmm :wink:

A jaka to różnica Andrzejku? Tak zwane "strony" wiedzą "who is who", a jeśli to niebieskie pod nickiem jest takie ważne to albo sobie to znów włączę, albo będę pisał z konta admin1. Tylko po co?

Do tych o których wiem, że mogą być nie na bieżąco zawsze piszę z niebieskiego konta, ale może masz rację i trzeba będzie sobie włączyć uprawnienia na to konto a o koncie admin1 zapomnieć?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 18:14

..ło matko..tom ja z samiusieńka górą se żarty robił.....ale..dobry pan..ludzki ..wybaczy... :wink:
p.s. ..jakby Ci coś w aucie wysiadło wal do mnie jak w dym..na działkę...pomogę.. (choć tak winy swe za żarty z adminem sobie odkupię...) :wink:
..lubię z Tobą pożartować... :D
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 18:24

lubelski napisał(a):p.s. ..jakby Ci coś w aucie wysiadło wal do mnie jak w dym..na działkę...pomogę.. (choć tak winy swe za żarty z adminem sobie odkupię...) :wink:

Bóg Ci zapłać Dobry Człowieku, ale jak sobie pomyślę, gdzie bym musiał jechać, żeby mi koło Twojej działki po drodze wypadło, to nie wiem, czy akurat te rejony turystyczne są moją preferowaną "destynacją". Jeśli Cię odwiedzę na działce, to tak po prostu, żeby się spotkać i kieliszek herbaty wypić w dobrym towarzystwie.

;)
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone