Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmowy przy wycinaniu lasu ;)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 18:30

MorskiPas napisał(a): gdzie bym musiał jechać, żeby mi koło Twojej działki po drodze wypadło, to nie wiem...

;)

proszę bardzo: Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie...Kazimierz nad Wisłą..Puławy...Janowiec n/Wisłą... Chełm...Zamość... Roztocze...no ale te ostatnie 6 miejsc + holowanie..policzymy z rabatem..dużym...oooooooooo i paru znajomych w tych miastach przecież też masz....nawet wielbicieli bym powiedział... :wink:
..a na działkę warto zapytaj zębusia, Alechandro i kruszwickiego.... :wink:..w maju 2011 drugi zlot friendów...jakby co...zapraszam
Ostatnio edytowano 27.11.2010 08:28 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 25.11.2010 19:05

lubelski napisał(a):
pawelli napisał(a):A jak tam w ogóle wysyłka idzie ? ;)
Poszły może juz do "Hurtownika Leszka" na Kielce ? ;-)

..dziś ..do spekulanta wysłane..wieczorkiem podam gdzie... :wink: (nie mam jeszcze kwitów od pocztowca)

THX :)
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 19:06

lubelski napisał(a):proszę bardzo: Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie...Kazimierz nad Wisłą..Puławy...Janowiec n/Wisłą... Chełm...Zamość... Roztocze...

Rzeczywiście, dawno tych stron nie odwiedzałem, a miewam często pomysły w stylu "last minute", więc się strzeż ;)

lubelski napisał(a):paru znajomych w tych miastach przecież też masz....nawet wielbicieli bym powiedział... :wink:

Jak to leciało? "Boże, strzeż mnie od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam".

lubelski napisał(a): zapytaj zębusia, Alechandro i kruszwickiego....

Nie wiem, czy będą chcieli ze mną gadać, a namolność nie jest moją największą przywarą.

lubelski napisał(a):w maju 2011 drugi zlot friendów...jakby co...zapraszam

Akurat miotłę oddałem do serwisu. Jak mi zrobią do maja to przylecę. :)

:lol:

PS. Chyba niezły offtop robimy. Kruszwicki by się wkurzył jakby widział.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 19:12

Nie ma forum bez offtopów, a juz Ci kiedys pisaliśmy, że do Friendów vel braci wstęp masz wolny. Na działkę Prezesa z tego co widze to też. :D

Właśnie wtedy będziemy przejmować kropelkę wszystko by się zgadzało ino tylko hepusia i ncygaretę zawołamy. :D :D
pozdrav
Zębuś mafioso. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 19:17

MorskiPas napisał(a):

nie ma takiej opcji....gość to gość..nawet niespodziewany....

MorskiPas napisał(a):PS. Chyba niezły offtop robimy. Kruszwicki by się wkurzył jakby widział.

po pierwsze primo mój temat..po drugie, też primo w tak zacnym gronie... :wink:
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 19:31

zebik napisał(a):Nie ma forum bez offtopów, a juz Ci kiedys pisaliśmy, że do Friendów vel braci wstęp masz wolny. Na działkę Prezesa z tego co widze to też. :D

pozdrav

Z Prezesem nigdy szabel skrzyżować nam nie przyszło, wprost przeciwnie, zawsze nam się fajnie gadało i wirtualnie i w realu, ale są tacy, którym się jeszcze wydaje, że kijem Wisłę da się zawrócić, a "niedasie".

Jak inne friendy pojmą tę oczywistą oczywistość, to może skorzystam z wolnego do nich wstępu. Na forum wolny wstęp mają wszyscy pod warunkiem, że "Ma być miło" i nie jest dobrze widziane przestawianie mebli bez porozumienia z mieszkańcami. Autoironia też jest w cenie.

pozdrav (czekający nadal na swój udział w kryminalnej powieści) K
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 19:40

lubelski napisał(a):
MorskiPas napisał(a):

nie ma takiej opcji....gość to gość..nawet niespodziewany....

Pisząc to miałem na myśli tych innych, przez Ciebie wymienionych wielbicieli w miastach

Kazimierz nad Wisłą..Puławy...Janowiec n/Wisłą... Chełm...Zamość... Roztocze...

bo tych akurat nie kojarzę, nigdy mi czołem nie bili, więc skąd mam ich znać?

:wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 19:44

MorskiPas napisał(a): ale są tacy, którym się jeszcze wydaje, że kijem Wisłę da się zawrócić, a "niedasie".

..hehe od jakiegoś czasu mnie to MTV - głową muru sie nie przebije, można se najwyżej łeb rozje.... :D

MorskiPas napisał(a):Jak inne friendy pojmą tę oczywistą oczywistość, to może skorzystam z wolnego do nich wstępu.

..nie ma znaczenia co pojmą, ważne co prezes mówi, a mówi "zesensem".

MorskiPas napisał(a):Na forum wolny wstęp mają wszyscy pod warunkiem, że "Ma być miło" i nie jest dobrze widziane przestawianie mebli bez porozumienia z mieszkańcami. Autoironia też jest w cenie.

Jak powiedział jeden gangster "cocojumbo i do przodu to moje motto", więc idziemy dalej. W życiu czasami dobrze być kibicem, więc kibicujemy. :D

PS - proponuję wydzielić nasze rozmowy do nowego tematu pod tytułem "Rozmowy przy wycinaniu lasu" :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 19:55

MorskiPas napisał(a):...czekający nadal na swój udział w kryminalnej powieści ...

..nie wiem o czym piszesz...po półrocznej niebytności na forum przyjąłem podobną zasadę co mój przyjaciel...mtv... więc nic nie wiem o żadnej powieści... :wink: po prostu ten temat dla mnie nie istnieje :wink: a z resztą... jak widzisz choćby w tym wątku daję sobie spokojnie radę....obecność moja na forum to ma być dla mnie chwila relaksu a nie czas na kopanie się.... tego mam dosyć codziennie... :wink: pozdrav
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 19:58

zebik napisał(a):W życiu czasami dobrze być kibicem, więc kibicujemy.

Bardzo słusznie, bo przecież nikt nie twierdzi, że jest obowiązek pisania na forum. Ba, nawet nie ma obowiązku czytania.

Mimo wszystko nadal uważam, że to jest wolne forum i staram się być na tyle obiektywnym jak tylko można. Z każdym będę rozmawiał jeśli rozmowa będzie konstruktywna, jeśli ktoś mnie przekona to jestem w stanie zmienić zdanie, ale jak ktoś mi będzie chciał narzucić swoją wolę, to będę się przeciwstawiał "siłom i godnościom osobistom".
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 20:00

lubelski napisał(a):..nie wiem o czym piszesz...po półrocznej niebytności na forum przyjąłem podobną zasadę co mój przyjaciel...mtv... więc nic nie wiem o żadnej powieści...

Temat powieści to akurat Zebuś zaczął, ja tylko podchwyciłem.
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 25.11.2010 20:02

zebik napisał(a):PS - proponuję wydzielić nasze rozmowy do nowego tematu pod tytułem "Rozmowy przy wycinaniu lasu" :D

Dobry pomysł. Tak zrobimy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 20:17

MorskiPas napisał(a):Bardzo słusznie, bo przecież nikt nie twierdzi, że jest obowiązek pisania na forum. Ba, nawet nie ma obowiązku czytania.

No i chyba o to kaman. :D

A tak wogóle to chyba chodzi też o to:
anakin napisał(a):Ale może warto by się zastanowić nad jednym....
Może czas najwyższy przestać "jeździć" po sobie na tym forum??
Warto?

Cytat zmodyfikowany przeze mnie (sorry Anakin ale pasował mi jak ulał)

Zębuś mafioso zza krat :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 20:26

MorskiPas napisał(a):
zebik napisał(a):PS - proponuję wydzielić nasze rozmowy do nowego tematu pod tytułem "Rozmowy przy wycinaniu lasu" :D

Dobry pomysł. Tak zrobimy.

..leniuch.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 20:33

zebik napisał(a):A tak wogóle to chyba chodzi też o to:
anakin napisał(a):Ale może warto by się zastanowić nad jednym....
Może czas najwyższy przestać "jeździć" po sobie na tym forum??
Warto?

Warto.
Ale to niestety utopia. A szkoda.
Przyjdzie weekend (tak przynajmniej ze "statystyk" wychodzi) i zacznie się jazda bez trzymanki.
Nawet Twój friend chyba kiedyś o tym pisał :wink:

Oczywiście powyższe nie było pod Twoim adresem. Tak mi się jakoś to słowo "warto".....dziwnie skojarzyło z panującą rzeczywistością :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rozmowy przy wycinaniu lasu ;) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone