Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Rozmowy przy wycinaniu lasu ;)

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.11.2010 20:54

nio,zebik :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 20:57

no sorry panowie ale już mi nie po drodze..jak dla mnie to można zamknąć temat.... :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 20:58

Piotrek_B napisał(a):Warto.
Ale to niestety utopia. A szkoda.

Zakładając, że napastnik jest lekko naje... no bo to weekend i żona poszła spać wczesniej po cały tygodniu ciężkiej pracy, a gościu wali gaz do 15 calowego monitora i najeźdża na "usera" z armaty za byle g... - co wtedy robić?

primo po pierwsze - zlać to ciepłym ... (np. jak robi to Sławek (bocian) w stylu - pmwd) i gość gaśnie i pływnie jak woda w klozecie albo:

primo po drugie - zaczyna się "rockowa jazda bez trzymanki" czyli "zgaduj zgadula na kogo wpadnie ta kula" i te igrzyska są nie ukrywam intersujące z punktu widzenia obserwatora ale moralnie robi się trzoda. Kibiców jest sporo takich igrzysk (nie powiem też obserwuję, ale od jakiegoś czasu nie uczestniczę bo mnie to MTV).

Co robić ???????? nie wiem, a nawet jeśli wydaje mi się, że wiem to kogo to interesuje, skoro igrzyska są w modzie.

pozdrav
Zębuś mafioso zza krat. :D :D :D

Dziękuję za uwagę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 21:03

zebik napisał(a):Co robić ???????? nie wiem, a nawet jeśli wydaje mi się, że wiem to kogo to interesuje, skoro igrzyska są w modzie....

Ooooo widzisz jak w dyche trafiłeś :lol:
Czy zrobisz ruch w prawo czy w lewo to i tak d....masz zawsze z tyłu :wink:
A historia od zarania dziejów tylko potwierdza, że lud się buntuje jak igrzyska zamykają :P

Pozdrav
Admin - jeszcze przed kratami.

Dziękuję za uwagę :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.11.2010 21:10

Piotrek_B napisał(a):
A historia od zarania dziejów tylko potwierdza, że lud się buntuje jak igrzyska zamykają :P

.."Igrzyska olimpijskie trwały do roku 393 roku n.e.. ", za Wikipedią...teraz to komercja więc nijak się to ma do tego co napisałeś Piotrze... . Trochę dobrej woli w gaszeniu w zaczątku ognia i spoko...a frienda na moda... :wink: ..zrobi porządek...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.11.2010 21:14

lubelski napisał(a):[frienda na moda... :wink: ..zrobi porządek...

wasz porządek :D
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 26.11.2010 00:20

zebik napisał(a):Zakładając, że napastnik jest lekko naje... no bo to weekend i żona poszła spać wczesniej po cały tygodniu ciężkiej pracy, a gościu wali gaz do 15 calowego monitora i najeźdża na "usera" z armaty za byle g... - co wtedy robić?

To banalne mój drogi Watsonie. Każde urządzenie ma taki pstryczek, którego naciśnięcie powoduje odłączenie się od świata wirtualnego i powrót do tak zwanego realu. Nie każda akcja wymaga reakcji. Mowa jest srebrem...

Taki lekko jak powiadasz najebany, następnego dnia już będzie trzeźwy jak świnia i często skasuje swoje wypociny jeśli nikt nie podjął wieczornego tematu. Daj mu szansę wytrzeźwieć, nie podsycaj ognia...

Tylko tyle i aż tyle. Odpowiadam Tobie bo Ty zapytałeś, ale to nie jest personalnie do Ciebie. To jest do wszystkich.

lubelski napisał(a):frienda na moda... :wink:

Co Ty wiesz o moderowaniu...

:wink:
Ostatnio edytowano 26.11.2010 00:33 przez MorskiPas, łącznie edytowano 1 raz
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 26.11.2010 00:28

...sorry w jakim lasie jestesmy?? czym wicinamy ?? czy mamy pozwolenie bo bendzie hallo w TV......do rzeczy prosze panstwa..
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 26.11.2010 00:36

Leon napisał(a):...sorry w jakim lasie jestesmy?? czym wicinamy ?? czy mamy pozwolenie bo bendzie hallo w TV......do rzeczy prosze panstwa..

Nie wycinamy, tylko rżniemy na oślep na lewo i na prawo. Jak byśmy mieli pozwolenie to by nie było zabawy. "No risk no fun" jak mawiali starożytni Białochorwaci.

;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.11.2010 06:47

MorskiPas napisał(a):
Taki lekko jak powiadasz najebany, następnego dnia już będzie trzeźwy jak świnia i często skasuje swoje wypociny jeśli nikt nie podjął wieczornego tematu. Daj mu szansę wytrzeźwieć, nie podsycaj ognia...

..a co w przypadku jak jest non stop lekko nawalony.....bez szansy na wytrzeźwienie :?: ..też należy przymknąć oko i nie reagować :?: Brak reakcji powoduje tylko eskalację wypocin....jeden nie zareaguje bo nie chce....drugi nie wytrzyma i parę postów , niechcianych , ale niejako wymuszonych popełni. Jesteś osobą na forum której się, z racji urzędu nikt nie czepia (oficjalnie) ale masz też i możliwość jednym kliknięciem wywalić coś co nie jest wg. Ciebie po Twojej myśli. My takiej nie mamy..a nie każdy potrafi też utrzymać nerwy na wodzy. Popatrz Krzysztofie ile wątków zostało rozwalonych już po paru postach. Może warto poszukać jeszcze jednego moda z bardziej radykalnym podejściem do tematu..choćby w ramach eksperymentu. Przecież jest na forum spora grupa ludzi piszących.... i wcale nie chodzi o żaden zamordyzm...cenzurę.... czy frienda na moda... :wink:

..a z racji zbliżającego się Mikołaja mam prośbę...poproszę o prezent...co prawda listu do niego nie napisałem :wink: spraw by A..ndersen..zajął się bajką i nie pisał w tym temacie. To chyba możesz zrobić :wink: pozdrawiam i miłego dnia..
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.11.2010 18:25

MorskiPas napisał(a):To banalne mój drogi Watsonie. Każde urządzenie ma taki pstryczek, którego naciśnięcie powoduje odłączenie się od świata wirtualnego i powrót do tak zwanego realu. Nie każda akcja wymaga reakcji. Mowa jest srebrem...

Z takim podejściem do życia to Cie niedługo beatyfikują, chyba nie wierzysz, że pijak jeden z drugim wyłączy kompa bo poczuje nutę odpowiedzialności za to co nabazgra "pod wpływem". To tak jakby Policja po złapaniu pijanego kierowcy puściła go dalej autem bo obiecał, że nikogo nie zabije i potulnie do domu wróci. :D

MorskiPas napisał(a):Daj mu szansę wytrzeźwieć, nie podsycaj ognia...

MTV - prosta zasada. :D ALe ona nie jest powszechna więc do "wytrzeźwienia jak świnia" jest jatka, a potem bród, smród, sodomia i gomoria.

z partyjnym pozdrowieniem
Zębuś hvarski mafiozo :D

PS. zmieńcie mi nicka na Zębuś - tak się w tym zakochałem, że aż od tarcia piętami z wrażenia dostałem zakwasów za uszami. :D :D
MorskiPas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MorskiPas » 26.11.2010 20:42

zebik napisał(a):Z takim podejściem do życia to Cie niedługo beatyfikują, chyba nie wierzysz, że pijak jeden z drugim wyłączy kompa bo poczuje nutę odpowiedzialności za to co nabazgra "pod wpływem".

Ty naprawdę nie zrozumiałeś? To nie on ma wyłączyć tylko Ty i wszyscy inni prowokowani przez upierdliwca.

lubelski napisał(a):..a co w przypadku jak jest non stop lekko nawalony.....bez szansy na wytrzeźwienie :?: ..też należy przymknąć oko i nie reagować :?:

Dokładnie tak. Chyba każdemu się w życiu zdarzyło, że się jakiś nawalony przyczepił na imprezie i w "realu" rzeczywiście czasem trudno się uwolnić. Ale na forum? Pstrykasz OFF i gostek znika.

lubelski napisał(a):Brak reakcji powoduje tylko eskalację wypocin....j

Wprost przeciwnie, Troll nie karmiony szybko zdycha. A jak mimo wszystko napaskudzi, to przyjdą mody i posprzątają. Ale nie wymagaj reakcji natychmiastowej. Nikt tu nie pracuje na etacie, żeby dyżurować 24/7.

lubelski napisał(a):nie każdy potrafi też utrzymać nerwy na wodzy.

Zgadza się, ale nikt też tego nie wymaga. Chodzi tylko o to, że jak podejmujesz walkę to przynajmniej przez jakiś czas musisz radzić sobie z przeciwnikiem. Policja też nie przyjeżdża w zerowym czasie. Czasem lepiej uciec, niż dać się pobić.

lubelski napisał(a):Popatrz Krzysztofie ile wątków zostało rozwalonych już po paru postach. Może warto poszukać jeszcze jednego moda z bardziej radykalnym podejściem do tematu..choćby w ramach eksperymentu.

Nie trzeba. Uwierz mi, bo się trochę na tym znam, a eksperymentowanie na żywym organizmie zawsze niesie ryzyko.

lubelski napisał(a):..a z racji zbliżającego się Mikołaja mam prośbę...poproszę o prezent...co prawda listu do niego nie napisałem :wink: spraw by A..ndersen..zajął się bajką i nie pisał w tym temacie. To chyba możesz zrobić :wink: pozdrawiam i miłego dnia..

Ja nie jestem jego Panem i Władcą, mogę tylko poprzeć Twoją prośbę i wierzyć, że A..ndersen ją spełni.

pozdrav K
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.11.2010 21:19

Przepraszam za niedelikatne pytanie.Czy widział ktoś ebolca ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.11.2010 21:29

AndrzejJ. napisał(a):Przepraszam za niedelikatne pytanie.Czy widział ktoś ebolca ?

Cały czas czeka na dochodzeniowca 8)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.11.2010 21:31

Bocian napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Przepraszam za niedelikatne pytanie.Czy widział ktoś ebolca ?

Cały czas czeka na dochodzeniowca 8)

Las wycinają i chcą sadzić kapustę a on czeka?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Rozmowy przy wycinaniu lasu ;) - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone