Piotrek_B napisał(a):Warto.
Ale to niestety utopia. A szkoda.
zebik napisał(a):Co robić ???????? nie wiem, a nawet jeśli wydaje mi się, że wiem to kogo to interesuje, skoro igrzyska są w modzie....
Piotrek_B napisał(a):
A historia od zarania dziejów tylko potwierdza, że lud się buntuje jak igrzyska zamykają
.png)
zebik napisał(a):Zakładając, że napastnik jest lekko naje... no bo to weekend i żona poszła spać wczesniej po cały tygodniu ciężkiej pracy, a gościu wali gaz do 15 calowego monitora i najeźdża na "usera" z armaty za byle g... - co wtedy robić?
lubelski napisał(a):frienda na moda...![]()
.png)
Leon napisał(a):...sorry w jakim lasie jestesmy?? czym wicinamy ?? czy mamy pozwolenie bo bendzie hallo w TV......do rzeczy prosze panstwa..
MorskiPas napisał(a):
Taki lekko jak powiadasz najebany, następnego dnia już będzie trzeźwy jak świnia i często skasuje swoje wypociny jeśli nikt nie podjął wieczornego tematu. Daj mu szansę wytrzeźwieć, nie podsycaj ognia...
MorskiPas napisał(a):To banalne mój drogi Watsonie. Każde urządzenie ma taki pstryczek, którego naciśnięcie powoduje odłączenie się od świata wirtualnego i powrót do tak zwanego realu. Nie każda akcja wymaga reakcji. Mowa jest srebrem...
MorskiPas napisał(a):Daj mu szansę wytrzeźwieć, nie podsycaj ognia...
.png)
zebik napisał(a):Z takim podejściem do życia to Cie niedługo beatyfikują, chyba nie wierzysz, że pijak jeden z drugim wyłączy kompa bo poczuje nutę odpowiedzialności za to co nabazgra "pod wpływem".
lubelski napisał(a):..a co w przypadku jak jest non stop lekko nawalony.....bez szansy na wytrzeźwienie..też należy przymknąć oko i nie reagować
![]()
lubelski napisał(a):Brak reakcji powoduje tylko eskalację wypocin....j
lubelski napisał(a):nie każdy potrafi też utrzymać nerwy na wodzy.
lubelski napisał(a):Popatrz Krzysztofie ile wątków zostało rozwalonych już po paru postach. Może warto poszukać jeszcze jednego moda z bardziej radykalnym podejściem do tematu..choćby w ramach eksperymentu.
lubelski napisał(a):..a z racji zbliżającego się Mikołaja mam prośbę...poproszę o prezent...co prawda listu do niego nie napisałemspraw by A..ndersen..zajął się bajką i nie pisał w tym temacie. To chyba możesz zrobić
pozdrawiam i miłego dnia..
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.