Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pytania o apartamenty.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
b.art
Autostopowicz
Pytania o apartamenty.

Nieprzeczytany postnapisał(a) b.art » 24.01.2013 13:18

Witam

Wybieramy się ze znajomymi do Cro na początku wakacji (początek lipca) i chcielibyśmy tym razem odwiedzić północ - wybór padł na Istrię lub Krk.
W sumie jest nas 10 osób (6 dorosłych, 4 dzieci), szukamy trzech apartamentów.
Interesuje nas wypoczynek w jakimś małym miasteczku albo na odludziu.

Jakby ktoś miał namiary na jakieś fajne apartamenty lub może polecić w jakich miejscowościach szukać to będę wdzięczny.

mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki!
OlaLA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) OlaLA » 20.02.2013 22:18

i ja Prosze o namiary na apartamenty 3 osobowe. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
lemini
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) lemini » 27.02.2013 14:58

Witam.
Ja również proszę o info adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam .
wiktorwiktor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiktorwiktor » 27.02.2013 19:20

poszukuję dwóch apartamentów dwupokojowych na wyspie Hvar. Czy ktoś może coś polecić??
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.02.2013 20:53

aqua_project
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aqua_project » 01.03.2013 21:51

Witam,
wybieramy się w 2 rodziny (po 2 dorosłych i 3dzieci) do północnej lub srodkowej dalmacji, czy ktoś mógłby polecić jakieś fajne i tanie apartamenty. Prosze o namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sabka14
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sabka14 » 25.06.2013 12:50

Hej ,jadąc w ciemno z pewnoscią coś znajdziecie ,bo przy drogach stoją prawie wszędzie gospodarze z kartonikami APARTMANY...odpisuje bo jedziecie w tym samym terminie co my,, może na trasie się gdzieś spotkamy,,,,pozdrawiam i udanego urlopu życzę
pan-da
Plażowicz
ZWOLNIŁ SIĘ APARTAMENT !!! PILNE !!! TANIO !!! BLISKO PLAŻY

Nieprzeczytany postnapisał(a) pan-da » 27.06.2013 09:14

PILNE !!!
Mam wynajęte 2 apartamenty 4 osobowe w miejscowości Bibinje - 5km od Zadaru w terminie od 16-24.07.13r. Niestety kolega z którym miałem jechać nie może mi towarzyszyć. W związku z powyższym zwolnił się apartament 4 osobowy. Jedziemy sami z rodzinką (dzieci 8, 16) ale fajnie byłoby sąsiadować z rodakami . 80 metrów od plaży piaszczysto-żwirowej. Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Mogę przesłać fotki mailem. Zaliczka już wpłacona (80 euro). Koszt za 4 os. apartament (8 noclegów) to 400 euro. Proszę o kontakt. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub 604 861 970

pan-da

LINK: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ... hp?id=1077
fifi
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) fifi » 28.07.2013 09:39

Nie polecam apartamentów Laura Čiovo Slatine Zvonimirova obala103 ( Państwa Tigandžin) Ja byłam w lipcu pobyt zarezerwowałam już w kwietniu (płacąc oczywiście zaliczkę), kiedy dojechaliśmy na miejsce okazało się że kwatera , która miała mieć 45m kw ma może 20, na wyposażeniu dla 4 osób jedna malutka szafka na ubrania (rozlatująca się ), wszystko poza lodówką bardzo stare. W pomieszczeniu unosił się nieprzyjemny zapach wilgoci. Wszystko cudnie wyglądało tylko na zdjęciach w internecie. Po chwili namysłu postanowiliśmy zrezygnować z zakwaterowania w tym miejscu -właścicielka nie przyjmowała informacji o rozbieżnościach pomiędzy rzeczywistością a ofertą w internecie, nie zwróciła nam zaliczki. Zdecydowanie odradzam ten apartament, jeśli ktoś chciałby zaryzykować to nie polecam przesyłania zaliczki .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Pytania o apartamenty.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone