napisał(a) seed » 19.01.2020 20:36
Witam wszystkich, jak widać jestem tu świeży wieć proszę o wyrozumiałość
więc tak w Chorwacji byłem 3 razy w ciemno i raz poprzez Buk, zawsze jeździliśmy w 8 osób, jazda w ciemno wg mnie jest troszeczke uciążliwa, 20 godz jazdy i póżniej szukanie. Moje odczucia hmm pierwszy wyjazd do promajna szukanie, szukanie i nic dla takiej ilości osób, fakt na miejscu byliśmy we czwartek (może dlatego?). Szukanie w innych miejscowościach, bez efektu, znaczy coś tam było narzucane przez naganiaczy ale ceny nie do przyjecia w stosunku do warunków (wczesny PRL) na jakimś wydupiu. Trafiliśmy do Omisia już praktycznie w nocy, w jakimś sklepie zapytałem sprzedawcę, czy może coś wie, kogoś zna itd. sprzedawca wykonał telefon przyjechał jakiś człowiek zaprowadził nas do bloku na 3 piętro z poddaszem, już nie mieliśmy wyboru. Warunki super ale wszędzie daleko. Drugi wyjazd podgora, i ta sama sytuacja szukanie szukanie już szlak mnie trafiał, znaleźliśmy dwa oddzielne apartamenty warunki średnie miejscowość idealna (jak dla mnie). trzeci wyjazd i znowu to samo, znaleźliśmy w podstranie apartament super ale lokalizacja za główną ulicą także przejście przez ulice hmm, jadące pojazdy przypominają pociąg, poza tym miejscowość spokojna nic się nie dzieje. Za czwartym razem dokonałem rezerwacji no i znowu klapa, miejscowość promajna, lokalizacja bez możliwości dojazdu samochodem, apartament za mały dla takiej ilości osób, nie wiem czy ja mam takiego pecha? Chorwacja jest piękna i w tym roku tez jadę, nie chcę jechać w ciemno dla tego prosze Was o porady kontakty (telefony email), jedziemy w 4 osoby i 4 dzieci do podgory w terminie 12-19.07 może macie coś sprawdzonego. Puki co szukam na apartamentychorwacja.pl jedziemy z czwórką dzieci także odległość od morza ma znaczenie, oczywiście w rozsądnych pieniądzach. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. email- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam