.png)
shaman72 napisał(a):Krk od 23.07Pozdrawiamy
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Oliver był również postacią tej relacji, z 2Cellos łączyła Go wielka przyjaźń i miłość do muzyki. Stworzyli kilka wspólnych projektów, mimo znacznej różnicy wieku doskonale się dogadywali. Jego osoba, twórczość miała rzeszę fanów od małego do starego.
[*]
Dziś rano odszedł ...
.png)
No niestety.kroj napisał(a):Oliver... naprawdę..?? Co za weekend.....![]()
Też się do niej zabierałam jak pies do jeża. Wyszła całkiem przypadkiem bo blisko Austrii gdzie mieliśmy plan pobyć przez pierwszy tydzień a że plan runął z powodu koncertu 2 Cellos, na ktorym też gościem specjalnym był Oliver ... to trzeba było najpierw na koncert, potem na Krk i tak nas wciągnęło, że w Alpy nie dotarliśmykroj napisał(a): Do wyspy Krk nie wiem dlaczego nie mogę się przekonać. Za blisko..czy jak..mimo takich zachęcających relacji![]()
Pozdrav!
Ela
.png)
Vjetar napisał(a):gusia-s napisał(a):
Jak ja tam byłem to nie było ani jednego wolnego miejsca na poboczy (od góry do dołu za zakrętem).
Niektóre auta z pobitymi szybami bo kamienie potrafią zboczem lecieć...
Teraz patrzę jaki luksus macie żeby się zatrzymać.
Pzdr
.png)
.png)
Widoczna na zdjęciu ciągła jest na zakręcie ale dalej jest normalnie przerywana.morela napisał(a): a nie ma kar za parkowanie na takiej drodze? Widzę ciągłą linię, zbocze wąskie, pewnie smaochody wystają na jezdnię...
E tam, nie przesadzaj ... Parkowanie tam nie odbywa się wbrew przepisom bo jak wyżej pisałam zakazu nie ma a wygląda takkaeres napisał(a):Tam jest rzeźnia. Szkoda, że nie zrobiłem zdjęć ale bałem się bo cały pas przy skałkach zajęty i trzeba było uważać.
Cała droga, samochód za samochodem zaparkowane wbrew przepisom.
Ale policja raczej nie karze turystów w takich miejscach bo tą kasę wydadzą tak czy siak.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży