.png)
Raczej nie bo dalej niezawodna choć już nie w naszych rękach od wrześniasłoma79 napisał(a):A E34 się nie obraziło o tą zdradę na rzecz E39???
Wiem i znamanakin napisał(a):gusia-s napisał(a):Fajnie, że grono fanów wiolonczelistów rośnie ...
No a jak....
Dobrze odmieniaszmaslinka napisał(a):Mieszkasz w Przygodach?(Tak się odmienia?) Ale fajnie!
Teraz jestem pewna, że przygód w tej relacji nie zabraknie
.png)

.png)
Witaj )CROberto napisał(a):Dzięki ci za relację-będzie frajda![]()
Za chopców też ci dzięki...![]()
![]()
Show must go on... mniamniuśne szoł ołłoł......
Katerina napisał(a):No,cudnie- jak na pełnię przystało
Usprawiedliwiona, siadajAniaJ. napisał(a):Jeju...jednak piszesz
Bosko![]()
![]()
![]()
Czekałam na To, a przegapiłam początekAle mam usprawiedliwienie: córkę na ferie musiałam wyekspdiować.
Teraz będę regularnie zaglądać, bo na ten rok plany zupełnie niesprecyzowane.
Zajawka zachęcająca, powód zmiany planów zupełnie zrozumiałyczekam na Wasze przygody
.png)
- 0,799 eu/l
W ubiegłym roku była taka sama, lecz wtedy i w PL było drożej.
. Jesteśmy w potrzasku, zwabieni w pułapkę. Bramka zamknięta, i co teraz będzie 

.png)

.png)
Nie ważny rząd, zewsząd będzie dobrze widać i słychać. Wiolonczeliści ... hmm, nic dodaćCroAna napisał(a):A nie liczę już, na który rząd się załapałam![]()
Ważne, że się załapałam![]()
Po kolei:
1.tytuł intrygujący
2. wiolonczeliści - lalala!
3.moon river-mam szczególny stosunek do tej piosenki- z zespołem śpiewamy to a capella![]()
4.pazury-bardzo very!
5.jak zobaczyłam ilość fotek w zajawce,to jak Tyniolek mialam refleksję czy zostanie coś na potem
6.krk- w zasadzie już dwa razy miał nam wyjść w planach,ale jakos noclegu nie znaleźliśmy...
Dość powodów, by tu wpadać pomiędzy pisaniem mojej relki. Dawaj,dawaj
.png)
W Poysdorf, Conchicie Wurst dostawili kumpla, w poprzednim roku stała sama bidulka. Kolega coś pozieleniał, chyba jest już nieświeży
DSCN5763.JPG
.png)

Może ktoś rozpoznaje?
, czuć to z daleka
. Nie po to runął nasz plan, nie po to przejechaliśmy tyyyle kilometrów aby koncertu jedynie wysłuchać. Ja chcę coś jeszcze zobaczyć … a raczej kogoś
Rezygnujemy z dalszego spaceru i ruszamy za tłumem w jedynie słusznym kierunku. Im bliżej placu, tym gęściej. Normalnie się czuję jak uczestnik jakiejś manifestacji albo pochodu pierwszomajowego ... jeszcze pamiętam

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży