Przez 2 wiolonczele runął nasz plan i co z tego wynikło? Krk
Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Malowa napisał(a):Ale fajnie, bo my własnie - po nieoczekiwanej zmianie planów - wybieramy się w lipcu na Krk Cudownie się złożyło z tą relacją, czekam na cd. Pzdr
Czyli jest nas więcej w klubie runiętych planów
krakusowa napisał(a):Jestem i ja Zajawka całkiem, całkiem Krk znam tylko z jednodniowej wycieczki, więc chętnie popatrzę
Dziękuję i się rozgość, może się bliżej zapoznasz z wyspą
elfik44 napisał(a):Melduję się i czekam na resztę relacji
pawel silesia napisał(a):Zachęcająco to wygląda zasiadam i czekam na kolejne gorące foty!
walp napisał(a):Który to rząd? Drugi. No dobrze, popatrzę.
KrzysiekO napisał(a):Również i ja zasiadam wygodnie i czekam na rozwój akcji
Witajcie, zanim popatrzymy co było dalej to proponuję czegoś posłuchać . . . . tam na dole
Janusz Bajcer napisał(a):
walp napisał(a):Który to rząd? Drugi. No dobrze, popatrzę. P.S. Pazurki ekstra.
Pazurki będzie widać nawet z ostatniego rzędu.
ruzica napisał(a):Bardzo zachęcająca zajawka-zostanę. Nie będę oryginalna- super paznokcie
Nie spodziewałam się, że zrobią taką furorę
razpol napisał(a):Również się przysiadam. Krk dla kajaczków wydaje się być ciekawy.
To mało powiedziane, wymarzone miejsce
No więc ... w oczekiwaniu na cd ... proponuję wysłuchać i nacieszyć oczy. Może zrozumiecie naszą decyzję ... a może nie Nowiutki, świeżutki, dzisiejszy jeszcze ciepły i prawie 33 tyś. odsłon już!!!