.png)
.png)
AleksySiemionowicz napisał(a):Wybieramy sie pierwszy raz do Chorwacji czyli rejon dla nas nieznany i stąd moja prośba. Czy mógłby ktoś z szanownych forumowiczów polecić nam jakiś cichy , spokojny rejon z dala od baz turystycznych i jezeli to mozliwe w miarę tani. Oczywiscie nad morzem. Najlepiej jakaś spokojna wioska , miasteczko.
.png)
.png)
.png)
AleksySiemionowicz napisał(a):Dziękuje za cenne uwagi. Problem mianowicie taki mam , że czytając wpisy na forum wiem ile zapłacę za paliwo ile kosztuje piwo czy pizza ale za cholerę nie wiem czy północ , południe czy środek. A jak już znajdę to miejsce czy to nie okaże się jakims eksluzywnym kurortem . Wot zagwozdka.
.png)
AleksySiemionowicz napisał(a):Dziękuje za cenne uwagi. Problem mianowicie taki mam , że czytając wpisy na forum wiem ile zapłacę za paliwo ile kosztuje piwo czy pizza ale za cholerę nie wiem czy północ , południe czy środek. A jak już znajdę to miejsce czy to nie okaże się jakims eksluzywnym kurortem . Wot zagwozdka.
.png)
AleksySiemionowicz napisał(a): Wot zagwozdka.
.png)
.png)
AleksySiemionowicz napisał(a):Czy mógłby ktoś z szanownych forumowiczów polecić nam jakiś cichy, spokojny rejon z dala od baz turystycznych(...)
AleksySiemionowicz napisał(a):Przepraszam admina za to że narobiłem mu pracy. Dziekuje za konstruktywne uwagi. Przeczytam z wiekszą uwagą wszystkie posty ale w zwiazku z tym będę musiał przełożyc wczasy na listopad. Niemniej wszelka pomoc w wyborze miejsca mile widziana.
.png)
.png)
grzechul3 napisał(a):Czesc,mialem podobny problem rok temu wybralem mala wysepke vir jako moj 1 wyjazd na chorwacje. czytalem duzo opini wiekszosc byla na Nie/ale mimo wszystko sie zdecydowalismy bylo naprawde bajkowo jak dla mnie i reszty super.cisza i spokoj .w tym roku wybralem Lun Na Pagu zoabczymy jak tam bedzie.jesli potrzebne jakies info to zapraszam.Pozdrawiam
.png)
.png)
mik_us napisał(a):Ja zarezerwowałem już lutym... ale to ma swoje konsekwencje - jak widzisz z moich wcześniejszych postów nie jadę. Jeżeli zadowala Cię spanie gdziekolwiek i w jakichkolwiek warunkach to nie musisz rezerwować.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne