Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Proszę o pomoc - pierwszy raz w Chorwacji

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malwii
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malwii » 29.06.2009 19:09

A ja Ci polecam uroczą maleńką miejscowość Marusici - środkowa Dalmacja, riwiera Omiśka/Marakrska (do obydwu miejscowości mniej więcej tyle samo) - nie dość, że bardzo spokojna z kameralnymi, prywatnymi plażami to jeszcze - widok na morze, klify i góry Biokovo. Rewelacja - cała moja rodznka jest zachwycona tym miejscem. Filmik z naszego wyjazdu znajdziesz tu: http://www.youtube.com/v/tJklRWTNqhA">http://www.youtube.com/v/tJklRWTNqhA&hl=de&fs=1&rel=0&hd=1" />
Jeśli chciałbyś coś więcej wiedzieć to pisz.
Ostatnio edytowano 29.06.2009 21:39 przez malwii, łącznie edytowano 1 raz
mik_us
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mik_us » 29.06.2009 20:09

Chyba 60 euro przy pięciu osobach - taka była rezerwacja - Mniej niż 800 Euro za 13 dni. Jak by tam mieszkały 3 osoby to mniej. Podaj mi maila lub napisz na mojego to wyślę Ci wszystko co mam z tamtąd i namiary na właściciela.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Proszę o pomoc - pierwszy raz w Chorwacji - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone