to mi się minimalnie humor poprawił ze mnie tam niema. Niema nic gorszego jak nastawić się na wyjazdy już prawie wyjechać i klapa.
.png)
.png)
( wcale się nie dziwie w takim stanie). W końcu zapomina o tym przyrządzie, a teraz będzie sprawdzał vin samochodu. Auto stoi pod zadaszeniem jest ciemno mało co widać w aucie pod siedzeniem. Odsuwam siedzenie pokazuje mu miejsce Vinu i spoglądam na vin i sam co jestem trzeźwy nic nie widzę bo jest ciemno. Ale fachowiec bierze dowód rejestracyjny i sprawdza tylko co jak tam nic nie widać potrzebna jest latarka , nie nie jemu nie jest potrzebna. Po sprawdzeniu vinu można jechać .png)
oczywiście na wprost. Kamery spoglądają na mój przejazd jest bezbłędny. Droga to męka . Chwilami tam gdzie są dwa pasy w jedną stronę jest tylko jeden bo drugi jest zasypany albo dwa są ale za chwile zaspa na jednym. Krótko pisząc to jest Ukraina tu wszystko może się zdarzyć i wszystko jest dozwolone. Obłędu można dostać. Przed 14 meldujemy się Podpolzʼye w Motelu Natali. Patrze na ilość śniegu przed Motelem wygląda bajecznie .png)
.png)
Nie ważne ze dużo ważne ze jest parking. Już traciłem nadzieje na miejsce,.png)
.png)
.png)
.png)
w śniegu.