Wróciliśmy z półwyspu Peljeśac z miejscowości Trpanj, byliśmy tam na Campingu Vrilla!
Jeśli ktoś potrzebuje świeże wiadomości to zapraszam! Byliśmy 2 tygodnie z naszym Labradorem.
Pozdrawiam
buri
.png)
.png)
.png)
arris32 napisał(a):Witaj
Bylismy w takim razie na tym campie w jednym czasie. My wrocilismy 11 sierpnia, bylismy od 30 lipca. Nasze namioty były nieopodal sanitariatów - zielone reno laguna na krakowskich numerach. Jesli dobrze kojarzę to mieliście namiot niedaleko "'piwiarni"
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Scorpioo napisał(a):Buri wlasnie widzialem zdjecia Twojego piesa
a kuzyn czeka na podwodne foty
P.S.
Pozdrowienia dla p.Grazynki
.png)
.png)
- to chyba kolo Dubrovnika jeśli dobrze kojarzę?
.png)
mnich63 napisał(a):buri, mam pytanko odnośnie kempu który mi poleciłeś w innym wątku...
jak tam z cenami za kamping, socjalem na nim i... jaka to ta fajna knajpka?
Pytam bo jutro wyjeżdżam i chuyba mnie zachęciłeś wystarczająco![]()
Ale chciałbym coś więcej się dowiedzieć
po wejściu od tyłu do toalet człowiek ma wrażenie że zaraz zobaczy dziury w ziemi i to będzie jego WC, ale to dlatego że są one rozbudowywane i ta część jest w remoncie. Jeśli chodzi o ciepła wodę to jest jak świeci słonce, ale gorzej z jej ciśnieniem pod prysznicem, jego niestety często brak! Ale trzeba przyznać że jest czysto, szkoda jednak że tak ponure jest oświetlenie co przeszkadza np. przy goleniu.
nadrabia za te minusy!
nie ma raczej żadnej nazwy, ale jest przy głównej drodze jak idzie się do centrum, po prawej stronie, jest jako pierwsza przed centrum. Polecam w niej - male rybice (małe rybki) i czebabcici (kotleciki z frytkami) chyba jakoś tak nazywają się te dania!
.png)
mnich63 napisał(a):Ty wciąż w chorwie???
Pod maslinom - czy jakoś tak - to chyba kolo Dubrovnika jeśli dobrze kojarzę?
To ja tam nie chcę... za dużo o nim pisania na forum... więc chyba i człowieków kupa
buri napisał(a):Jeśli chodzi o ciepła wodę to jest jak świeci słonce, ale gorzej z jej ciśnieniem pod prysznicem, jego niestety często brak!

.png)
a jak będzie źle to i w zimnej się mogę wykąpać, bo czemu nie?

.png)
Japona napisał(a):bo ktoś tam pisał, że temperatura w morzu ma spaść do 15 stopni , więc...![]()
Pozdro mnich i do następnego