My też cycolimy Graševinę ...ale z kartonu z kranikiem
Widzę, Gusiu,że Oko proroka będzie czuwać nad Tobą, może i pogodę odmieni
.png)
.png)
Katerina napisał(a):P.S.A propos błędnika, mi po ostatnim fishpikniku i bora nie udało się przez pół nocy oka zmrużyć bez uczucia bujania i wirowania.Koszmar
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Katerina napisał(a):P.S.A propos błędnika, mi po ostatnim fishpikniku i bora nie udało się przez pół nocy oka zmrużyć bez uczucia bujania i wirowania.Koszmar
Skąd ja to znam. Po całym dniu szybkiego pływania RIBem, siedziałam w knajpie na obiedzie i mnie "podrzucało" dalej
.png)
Katerina napisał(a):Mi też się wydawało,że widziałam przed chwilą grad w StonieSkoro Gusia widziała, to ja chyba się nie przewidziałam
![]()
My też cycolimy Graševinę ...ale z kartonu z kranikiemPierwszy raz testujemy ten wynalazek, sprawdza się świetnie
![]()
Widzę, Gusiu,że Oko proroka będzie czuwać nad Tobą, może i pogodę odmieniOby, bo przed nami jeszcze Brač.
.png)
.png)
gusia-s napisał(a):Gwiazdy tyż są i więcej nicczarna d...a
Katerina napisał(a):Tu też!!Tylko kojoty doopami szczekają
.png)
Dziewczyny , dziękować mi zaraz za to komu tam chcecie że tylko szczekają
).png)
gusia-s napisał(a):O przepraszam, grad był przed cycaniem... i nie był to Stari Grad
Nocujemy w Palmizanie na Pakleni Otoci. Nie udało wejść się do Hvaru - brak miejscjutro spróbujemy. Pięknie się prezentował taki oświetlony.
.png)
Katerina napisał(a):piotrfDziewczyny , dziękować mi zaraz za to komu tam chcecie że tylko szczekają
Oczywiście,że wdzięczna jestem - podobno kojoty wyją na zmianę pogodyA przydałaby się zmiana.(Tak naprawdę to nie wierzę w tę teorię, one codziennie wyją, bez względu na pogodę
)
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):piotrfDziewczyny , dziękować mi zaraz za to komu tam chcecie że tylko szczekają
Oczywiście,że wdzięczna jestem - podobno kojoty wyją na zmianę pogodyA przydałaby się zmiana.(Tak naprawdę to nie wierzę w tę teorię, one codziennie wyją, bez względu na pogodę
)
Ty nie narzekaj na pogodę i ciesz się ChorwacjąWiesz co się dzieje u nas w domu?? Wiatr tak duje że drzwi ciężko otworzyć, masakra jakaś, dobrze że chociaż na chwilę słońce się pokazało bo weekend calutki czas lało
![]()
![]()
Złota polska jesień
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży