.png)
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):czemu nie mozna ???
bo nie
bardzo inteligentna odpowiedz,podparta jakims argumentem...brawo...
masz zółtą kartkę więc sam sobie odpowiedz czemu nie, inteligencie inaczej
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):czemu nie mozna ???
bo nie
nie masz innego argumentu niz zolta kartka...a wiesz przez co ja mam,przez takiego capa jak Ty,bo po nim jechalem jak po starym wole,durniu...pomysl troche...cwaniaku jeden...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):czemu nie mozna ???
bo nie
nie masz innego argumentu niz zolta kartka...a wiesz przez co ja mam,przez takiego capa jak Ty,bo po nim jechalem jak po starym wole,durniu...pomysl troche...cwaniaku jeden...
inteligencik się znalazłwidziałem twoje zdjęcie paszportowe
![]()
zgaś lepiej światło
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):czemu nie mozna ???
bo nie
inteligencik się znalazłwidziałem twoje zdjęcie paszportowe
![]()
zgaś lepiej światło
po prostu pokazujesz swoje JA...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):jak Ty,bo po nim jechalem jak po starym wole,durniu...pomysl troche...cwaniaku jeden...
Pełna kulturka, "Ty" z wielkiej litery, pełen savoir vivre
,,Ignor dla forumowych idiotów.''
Zostaw Bocian ja sobie z nim pogadam.
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):jak Ty,bo po nim jechalem jak po starym wole,durniu...pomysl troche...cwaniaku jeden...
mam sie BAC ??? hahahhihihi
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Bocian napisał(a):jak Ty,bo po nim jechalem jak po starym wole,durniu...pomysl troche...cwaniaku jeden...
mam sie BAC ??? hahahhihihi
Chodziło ci o Brać?Coś tam jadał czarny baranie?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.