Oczywiście, że źle to określiłem. Chodziło mi o wokal. Głos tego wokalisty, do głosu Klausa ?? Wydaje się, że jak jeden do jeden ??
A plagiat, to może być w tym, co wkleił Habanero
Jest plagiat, czy go nie ma ??//
/////
AdamSz napisał(a):Ciekawa dyskusja się wytworzyła>
Faktyczne, żeby jakiś zespół rockowy miał zaszczyt dać koncert z orkiestrą symfoniczną, to nie mógł być byle kto ?? Marka zespołu.
Marlowe1994 napisał(a):Nie do końca jestem przekonany że to tylko kwestia kasy. Sądzę, że gdyby znalazł się bogaty ekscentryk lub inny desperat i spełnił sobie zachciankę i wynajął za miliony jakąś super orkiestrę i zaśpiewałby z nimi Zenek, to moim zdaniem byłby to mega badziew.
Marlowe1994 napisał(a):Nie do końca jestem przekonany że to tylko kwestia kasy. Sądzę, że gdyby znalazł się bogaty ekscentryk lub inny desperat i spełnił sobie zachciankę i wynajął za miliony jakąś super orkiestrę i zaśpiewałby z nimi Zenek, to moim zdaniem byłby to mega badziew.
empire13 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Nie do końca jestem przekonany że to tylko kwestia kasy. Sądzę, że gdyby znalazł się bogaty ekscentryk lub inny desperat i spełnił sobie zachciankę i wynajął za miliony jakąś super orkiestrę i zaśpiewałby z nimi Zenek, to moim zdaniem byłby to mega badziew.
No ale Ty piszesz o efekcie końcowym a ja o możliwości wynajęcia orkiestry.
Marlowe1994 napisał(a):empire13 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Nie do końca jestem przekonany że to tylko kwestia kasy. Sądzę, że gdyby znalazł się bogaty ekscentryk lub inny desperat i spełnił sobie zachciankę i wynajął za miliony jakąś super orkiestrę i zaśpiewałby z nimi Zenek, to moim zdaniem byłby to mega badziew.
Sądzisz, że taki przysłowiowy Zenek czy inny Sławomir nie ma tyle kasy aby to zrobić? Myślę że ma. Tylko tego nie robi bo efekt byłby tragiczny.
Tak, nie jestem.AdamSz napisał(a):(...) A proszę bardzo Szanowny Kolego. Mam nadzieje, że nie jesteś myśliwym )) (...)
Nie wiem jak inne "kawałki". Ale Time spieprzyli nomen-omen koncertowo. Jak Disney Gwiezdne Wojny.AdamSz napisał(a):Ale wpadł mi taki cover .... Transfer muzyki Pink Floydów do The Royal Philharmonic Orchestra
Marlowe1994 napisał(a):empire13 napisał(a):Marlowe1994 napisał(a):Nie do końca jestem przekonany że to tylko kwestia kasy. Sądzę, że gdyby znalazł się bogaty ekscentryk lub inny desperat i spełnił sobie zachciankę i wynajął za miliony jakąś super orkiestrę i zaśpiewałby z nimi Zenek, to moim zdaniem byłby to mega badziew.
Sądzisz, że taki przysłowiowy Zenek czy inny Sławomir nie ma tyle kasy aby to zrobić? Myślę że ma. Tylko tego nie robi bo efekt byłby tragiczny.
empire13 napisał(a):Sam sobie odpowiedziałeś. Nie robi tego, bo efekt byłby tragiczny. Zresztą bez tego szału też nie ma
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko