.png)
inman napisał(a):Znaczy Tobie Bocian się wydaje, że stworzenie nowego forum trwa kilka dni? No jeśli tak sądzisz to lepiej w ogóle w tej sprawie głosu nie zabieraj. Po prostu jesteś informatycznym dyletantem. Proszę nie zabieraj głosu. Ja wiem, że w tym kraju każdy, kto sobie 'złoży' komputer lub zainstaluje system operacyjny jest genialnym informatykiem. Może pozostań jednak przy tym co potrafisz w tej dziedzinie. Czyli mechanicznym klepaniu w klawisze klawiatury.
Serce w pasy napisał(a):Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.
Odpowiadając na Twoje pytanie "gdzie" bądź "kiedy? Odpowiadam, że na stronie od 1-16.
Bocian napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.
Odpowiadając na Twoje pytanie "gdzie" bądź "kiedy? Odpowiadam, że na stronie od 1-16.
Zabawny jesteśPrzydupasów to może masz ty, aktualnie na urlopie
Czy może jakiś się ostał?
Jedynym argumentem wspomnianych osób, było odsyłanie do przedszkola i podstawówki, oraz nieumiejętność odpowiedzenia na bardzo proste pytanie
Rzeczywiście, miazga
Serce w pasy napisał(a):Bocian napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.
Zabawny jesteśPrzydupasów to może masz ty, aktualnie na urlopie
Czy może jakiś się ostał?
Jedynym argumentem wspomnianych osób, było odsyłanie do przedszkola i podstawówki, oraz nieumiejętność odpowiedzenia na bardzo proste pytanie
Rzeczywiście, miazga
Wiesz co? To w ogóle nie było zabawne. Przydupasy przestali się udzielać w momencie, jak zaczęło się dziać wokół Was ciepło. Sorry. Nic do Ciebie nie mam, więc odpuść.
Gajus.ems napisał(a):"Przydupas" to trochę za mocno powiedziane ale faktem jest ,że jest kolega formułowicz który nosi "granaty i dzidę" w niemal każdym wątku za Bocianem.
GAJUS
Bocian napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Bo jak powiemy to dostaniemy bana od innego przydupasa
Sugerujesz, że któryś z moderatorów to mój przydupas?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.