Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Lidija Bacic Fan
Croentuzjasta
Re: Nowe Forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lidija Bacic Fan » 23.02.2013 15:18

Kurtki puchowej nie, ale koszulę flanelową i lekki polarek jak najbardziej.
agata22051979
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agata22051979 » 23.02.2013 15:43

mervik, bardzo bardzo Cię przepraszam z całego serca. Nie zamierzałam narobić takiego bigosu. Naprawdę jest mi niezmiernie przykro i głupio. Jesteś jedną z pierwszych osób (o ile nie pierwszą!), która mi pomogła i tym bardziej nie mogę znieść tego nieporozumienia.
Wybacz.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 16:35

:mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2013 19:30

to kiedy to nowe forum? do inmana kieruję pytanie ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 19:33

:mrgreen:
Zamień sobie mój nick na swój :lol:
inman napisał(a):Znaczy Tobie Bocian się wydaje, że stworzenie nowego forum trwa kilka dni? No jeśli tak sądzisz to lepiej w ogóle w tej sprawie głosu nie zabieraj. Po prostu jesteś informatycznym dyletantem. Proszę nie zabieraj głosu. Ja wiem, że w tym kraju każdy, kto sobie 'złoży' komputer lub zainstaluje system operacyjny jest genialnym informatykiem. Może pozostań jednak przy tym co potrafisz w tej dziedzinie. Czyli mechanicznym klepaniu w klawisze klawiatury.
Ostatnio edytowano 23.02.2013 19:36 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.02.2013 19:35

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2013 21:58

Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.
Odpowiadając na Twoje pytanie "gdzie" bądź "kiedy? Odpowiadam, że na stronie od 1-16.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 22:03

Serce w pasy napisał(a):Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.
Odpowiadając na Twoje pytanie "gdzie" bądź "kiedy? Odpowiadam, że na stronie od 1-16.

Zabawny jesteś :) Przydupasów to może masz ty, aktualnie na urlopie :) Czy może jakiś się ostał? :mrgreen: Jedynym argumentem wspomnianych osób, było odsyłanie do przedszkola i podstawówki, oraz nieumiejętność odpowiedzenia na bardzo proste pytanie :) Rzeczywiście, miazga :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2013 22:11

Bocian napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Sławek odpuść bo Agata z Inmanem zrobili z Ciebie miazgę, przy okazji mieląc Twojego przydupasa.

Zabawny jesteś :) Przydupasów to może masz ty, aktualnie na urlopie :) Czy może jakiś się ostał? :mrgreen: Jedynym argumentem wspomnianych osób, było odsyłanie do przedszkola i podstawówki, oraz nieumiejętność odpowiedzenia na bardzo proste pytanie :) Rzeczywiście, miazga :mrgreen:

Wiesz co? To w ogóle nie było zabawne. Przydupasy przestali się udzielać w momencie, jak zaczęło się dziać wokół Was ciepło. Sorry. Nic do Ciebie nie mam, więc odpuść.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 22:19

Serce w pasy napisał(a):
Bocian napisał(a):

Wiesz co? To w ogóle nie było zabawne. Przydupasy przestali się udzielać w momencie, jak zaczęło się dziać wokół Was ciepło. Sorry. Nic do Ciebie nie mam, więc odpuść.

Jakich nas? Mówisz do mnie per wy? To nie te czasy :) Odpuść? Przecież to ty się udzielasz w temacie który cię nie dotyczy. Dostałeś wytyczne czy tak sam z siebie? :) Przytaczasz strony 1-16, ale nie sądzę abyś je czytał. Rozmawiałem SPOKOJNIE z użytkownikiem Agata... przedstawiając swój punkt widzenie dotyczący zjawiska, na co ona zaczęła odpowiadać AP. To dla mnie oznaka pewnego stanu ducha. Co do inmana to zapytałem o bardzo prostą rzecz, na co on ocenił mnie w sposób jaki wkleiłem powyżej. To wg mnie, także wynika z jego postrzegania świata.
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 23.02.2013 22:23

"Przydupas" to trochę za mocno powiedziane ale faktem jest ,że jest kolega formułowicz który nosi "granaty i dzidę" w niemal każdym wątku za Bocianem.
GAJUS
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 22:27

Gajus.ems napisał(a):"Przydupas" to trochę za mocno powiedziane ale faktem jest ,że jest kolega formułowicz który nosi "granaty i dzidę" w niemal każdym wątku za Bocianem.
GAJUS

Czemu nie mówisz otwartym tekstem. Podaj nicka tego przydupasa. Jest na forum jakaś maniera, rzucania słów i niedopowiadania całości. Z czego to wynika? I granaty, od ponad 20tu lat, noszę sobie sam...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2013 22:30

Bo jak powiemy to dostaniemy bana od innego przydupasa
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 23.02.2013 22:31

Serce w pasy napisał(a):Bo jak powiemy to dostaniemy bana od innego przydupasa

Sugerujesz, że któryś z moderatorów to mój przydupas?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.02.2013 22:33

Bocian napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Bo jak powiemy to dostaniemy bana od innego przydupasa

Sugerujesz, że któryś z moderatorów to mój przydupas?

Oczywiście.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone