Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Witam forumowiczów.
Szukam zakwaterowania w Podgorze w dniach 6.08 do 15.08.2012 dla 4 dorosłych i 3 młodzieży. Z góry dziękuję.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Miałam zarezerwować, ale dostałam inną ofertę, zobaczcie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mieszkanie wspólne i kobieta nam zaproponowała 110 euro, ale ja bym sie targowała nawet przez internet, zarezerwowałam dla naszej 7osobowej grupy osobne apartamenty bo nie ukrywam, że takie wolałam i z 70 euro zeszłam do 55 za apartament.
Całe szczęście żę nie zarezerwowaliście tej kwatery.
Ja w 2009 roku zarezerwowałem u nich "Lidia Nola" miejsce - ładny budynek w dobrym miesjcu. Zdziwiło mnie tylko że niechcą zaliczki.
Po przyjeździe poinformowano nas że niestety apartament jest zajety ale proponuja nam inne. Te inne, to były "nory" w budynkach w porcie.
To są naciagacze - reklamują się ładnymi zdjeciami, a próbują wynająć coś innego. Ja wymieniłem z nimi kilka "ciepłych" słów, poszukałem na własną rękę innego zakwaterowania. Niestety od tego czasu co roku "ktoś" mi rysuje samochód.
Mimi wszystko dziekuje za info.
Tomek.
Pojechałabym w ciemno.
Możesz wybierac w kwaterach i birzesz to co Ci odpowiada.
Byliśmy w Podgorze od 12 lipca a kwaterę znależliśmy w 5 minut.
Proponuje pirwszym zjazdem wjechać do Podgory i tam właściciele kwater sami Cie znajdą.
no to pięknie z tym apartamentem, mam nadzieję, ze teraz dobrze zarezerwowałam bo wyjątkowo nie brałam w ciemno, mam apartament Vega na Kovacica za wiaduktem