Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi w Podgorze k/Makarskeij

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
TomaszFa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomaszFa » 24.07.2012 20:41

Witam forumowiczów.
Szukam zakwaterowania w Podgorze w dniach 6.08 do 15.08.2012 dla 4 dorosłych i 3 młodzieży. Z góry dziękuję.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 26.07.2012 21:59

Miałam zarezerwować, ale dostałam inną ofertę, zobaczcie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link mieszkanie wspólne i kobieta nam zaproponowała 110 euro, ale ja bym sie targowała nawet przez internet, zarezerwowałam dla naszej 7osobowej grupy osobne apartamenty bo nie ukrywam, że takie wolałam i z 70 euro zeszłam do 55 za apartament.
TomaszFa
Odkrywca
Apartament Podgora

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomaszFa » 27.07.2012 05:48

Całe szczęście żę nie zarezerwowaliście tej kwatery.
Ja w 2009 roku zarezerwowałem u nich "Lidia Nola" miejsce - ładny budynek w dobrym miesjcu. Zdziwiło mnie tylko że niechcą zaliczki.
Po przyjeździe poinformowano nas że niestety apartament jest zajety ale proponuja nam inne. Te inne, to były "nory" w budynkach w porcie.
To są naciagacze - reklamują się ładnymi zdjeciami, a próbują wynająć coś innego. Ja wymieniłem z nimi kilka "ciepłych" słów, poszukałem na własną rękę innego zakwaterowania. Niestety od tego czasu co roku "ktoś" mi rysuje samochód.
Mimi wszystko dziekuje za info.
Tomek.
dorota131
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota131 » 27.07.2012 08:40

Pojechałabym w ciemno.
Możesz wybierac w kwaterach i birzesz to co Ci odpowiada.
Byliśmy w Podgorze od 12 lipca a kwaterę znależliśmy w 5 minut.
Proponuje pirwszym zjazdem wjechać do Podgory i tam właściciele kwater sami Cie znajdą.
liwia
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) liwia » 28.07.2012 21:50

no to pięknie z tym apartamentem, mam nadzieję, ze teraz dobrze zarezerwowałam bo wyjątkowo nie brałam w ciemno, mam apartament Vega na Kovacica za wiaduktem
K@rolin@
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) K@rolin@ » 19.08.2012 09:01

Jeśli ktoś był w Podgorze i ma namiary na fajne kwatery ( dla dwóch osób) proszę o namiary?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone