To i ja podzielę się moim noclegiem, w którym byliśmy dwukrotnie, bo dla mnie lepszego w Saraj nie ma, a właściciel Adnan to najwspanialszy gospodarz jakiego w życiu mieliśmy.
Do Baščaršiji jest ledwo kilometr, ale oczywiście z/ pod górę, także kondycja się przyda

Podobno taksówki są tanie, ale nie korzystaliśmy.
https://www.booking.com/Share-59Z2KMNPierwszy raz w 2022 rezerwowałam przez booki.g i płaciliśmy za 2 noce 116e, tego roku pisałam już bezpośrednio i zapłaciliśmy 100e za 2 noce ( rodzina 2+3) Jak ktoś chciałby skorzystać to mogę podzielić się bezpośrednim namiarem
Co do app, jak komuś nie przeszkadza, że łóżka są w 1 pomieszczeniu, czyli w dziećmi w jednym pokoju, to miejsce jest idealne, czyściutkie, super wyposażone ( pralka,odkurzacz, piekarnik, zmywarka, kostkarka do lodu) niewiele naczyń do gotowania, ale kto by jakoś dużo gotował w Saraj
Zamykany garaż jest kilkadziesiąt metrów niżej, i tu uwaga jeśli ktoś jeździ dużym autem

Adnan tak pokieruje, że da się wjechać, ale zabawa jest
No i wysokim autem nie ma mowy wjechać z boksem, więc ze względu na ten nocleg nie braliśmy boksa, ale niższym autem da radę, prawda Asia
lawenda80 ?
Widok jest tak niesamowity, że mogłabym siedzieć godzinami i tylko się patrzeć.