Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noclegi na wakacje 2015 (7 osób)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
paula064
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) paula064 » 01.11.2014 16:59

Witajcie :)
Trafiłam na to forum przypadkiem i przeszukałam już kilka wątków, jednak nie trafiłam na taki, który by mnie interesował. W związku z tym zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w znalezieniu noclegów w okresie 16.08-27.08.2015r. Interesuje mnie tylko Dalmacja Środkowa oraz potrzebne noclegi dla 7 dorosłych osób + 1 dziecko. Mogą być to jakieś kwatery prywatne, apartamenty czy inne dla 7 osób dla np. dwa osobne pokoje, jeden dla 3 i drugi dla 4 osób. Ciągle przeglądam różne stronki, jednak nie znajduję nic interesującego (a jeśli już to cena jest bardzo wygórowana), więc może Wy macie jakieś sprawdzone miejsca. Z góry dziękuję za pomoc
tomekp
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekp » 08.11.2014 22:26

Polecam miejscowość Brist jeśli jesteś zainteresowana to pisz na PW to podeślę namiar super właścicielka miejscowość też super
Nnoowwaa
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nnoowwaa » 12.11.2014 21:02

Letni szał minął - mam na myśli dziesiątki postów typu - "szukam czegoś...na już!!!"
Wtedy to chyba większość z Was mijała takie posty szerokim łukiem - nie dziwie się było tego mnóstwo :)
sama gdzieś w lipcu pytałam was o jakiś apartmani na rivierze makarskiej, po tym jak 1 lipca wróciliśmy z CRo, pytałam o coś już z myślą o 2015 - właściwie nikt niczego nie podesłał - nie dziwię się - wtedy takich próśb było mnóstwo:)
teraz próbuję jeszcze raz :)
w tamtym roku tez w okresie jesieni Ktoś podesłał nam namiary na super apartmani w Poljicy - było bosko:)
do sedna - szukam czegoś na r. Makarskiej, ale mniejsza miejscowość typu krvavica pisak promajna - dla rodziny 2+2 - może być to jeden pokój z aneksem kuchennym, parking, wyposażenie - bez luksusów odległośc od morza do 300-400 metrów -wiem, że na początku lipca to można jechać w ciemno i znaleźć coś na miejscu, ale ja tak nie chcę
sama przeszukałam już trochę oferty, kilka dodałam "do zakładek", ale może macie coś fajnego???
info na PW - z góry dziękuję!!!!!
krissss
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krissss » 14.11.2014 20:59

Mam sprawdzone noclegi w Pakostane 50m od morza 100m od rynku jak cię interesuje to mogę podac strone .
pakotomasz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pakotomasz » 16.11.2014 14:04

krissss napisał(a):Mam sprawdzone noclegi w Pakostane 50m od morza 100m od rynku jak cię interesuje to mogę podac strone .

Czy ja mógłbym prosić o te namiary?: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
nika_bart
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nika_bart » 16.11.2014 17:11

A myślałaś o Omiš? Mam super miejscówkę, w rozsądnej cenie.
krissss
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) krissss » 16.11.2014 20:22

W Omisiu wode masz po kolana w odleglosci 100m.
nika_bart
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nika_bart » 17.11.2014 17:40

Zależy w którym miejscu. Na plaży miejskiej i w Duce to i owszem- żwirowa i płytka, ale zaraz za portem jest zjazd w dół ulicą i jest tam plaża kamienista i głęboka woda.Także, kto co woli.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 17.11.2014 19:05

A temperatura wody w okolicach Omisa?
nika_bart
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nika_bart » 17.11.2014 22:19

Niektórzy twierdzą,że zimna ze względu na wpadającą Cetinę. Jest w tym trochę racji,ale nie do końca. Jak ja byłam, woda była super i nie czułam tej rzekomej różnicy temperatur.Będąc w Omis można wybrać się na skalistą plaże i będzie cieplej, albo skorzystać z plaży miejskiej czy w Duce i też będzie ciepła woda, bo jest płytko.Można by długo polemizować na ten temat.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.11.2014 10:58

Witam
Jestem nowy na forum i więc pomóżcie w temacie noclegów na Murter. Wyczytałem że fajna wyspa dla 2+2 (dzieci w wieku szkolnym). Chyba że są jakieś ciekawsze miejsca w CRO bo sumie pierwszy raz jedziemy. Kiedyś byliśmy w Makarskiej ale to jeszcze dzieci nie było :).

koberos(maupa)orange.pl
nika_bart
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nika_bart » 18.11.2014 18:58

Na Murter byliśmy dwa lata temu.Świetny wybór ze względu na piaszczystą plażę dla dzieci. Nawet sami Chorwaci jeżdżą na plażę Slanica. Jeżeli chodzi o noclegi to tak jak wszędzie.Kto, co, lubi.Nam się bardzo podobało, na tyle,że, jeżeli w najbliższe wakacje pojedziemy do CRO, to będzie to Murter (choć nigdy nie jeździmy dwa razy w to samo miejsce).Polecam "Pansion Vera".Więcej info mogę przesłać na priv.
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 19.11.2014 20:15

Nnoowwaa napisał(a):Letni szał minął - mam na myśli dziesiątki postów typu - "szukam czegoś...na już!!!"
Wtedy to chyba większość z Was mijała takie posty szerokim łukiem - nie dziwie się było tego mnóstwo :)
sama gdzieś w lipcu pytałam was o jakiś apartmani na rivierze makarskiej, po tym jak 1 lipca wróciliśmy z CRo, pytałam o coś już z myślą o 2015 - właściwie nikt niczego nie podesłał - nie dziwię się - wtedy takich próśb było mnóstwo:)
teraz próbuję jeszcze raz :)
w tamtym roku tez w okresie jesieni Ktoś podesłał nam namiary na super apartmani w Poljicy - było bosko:)
do sedna - szukam czegoś na r. Makarskiej, ale mniejsza miejscowość typu krvavica pisak promajna - dla rodziny 2+2 - może być to jeden pokój z aneksem kuchennym, parking, wyposażenie - bez luksusów odległośc od morza do 300-400 metrów -wiem, że na początku lipca to można jechać w ciemno i znaleźć coś na miejscu, ale ja tak nie chcę
sama przeszukałam już trochę oferty, kilka dodałam "do zakładek", ale może macie coś fajnego???
info na PW - z góry dziękuję!!!!!

Jeśli Cię to interesuje to byliśmy w tym roku w Podgorze.
Apartamenty Alma Trumbetas. Nie podaję linka do strony bo usuną - w necie znajdziesz bez problemu.
Do morza jakieś 200 m. Do centrum blisko. Ale Podgora to tłoczna miejscowość. My byliśmy w 2 połowie lipca i było ich multum...
Poleciłbym Ci Zivogosce... Troszkę dalej a cisza i spokój... Do tego blisko do jednej z najpiękniejszych plaż Malej Duby...
ewelkka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewelkka » 15.01.2015 18:44

a ja polecę stronę casamundo.pl
sami wykupilismy nocleg przez to biuro do Makarskiej w sierpniu :) zaufane, znajomi jezdza z nim co roku :)
jowi1625
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jowi1625 » 22.01.2015 13:21

Witam

Poszukuję taniego noclegu 2+1 (dziecko 7 lat) lato 2015 lipiec/sierpień,proszę o namiary.

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone