Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

mistrzostwa świata w siatkówce Italia 2010

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 28.09.2010 09:27

Jacek S napisał(a):Jak się ma Ba(r)tmana w zespole to żadna siła nie straszna...

Zakonnica z prowincji przyjechała na Mistrzostwa Świata siatkarzy do Włoch.
Chce przejść na drugą stronę szerokiej ulicy, lecz boi się trochę,
ponieważ u niej w miasteczku nie było takiego ruchu.
Już miała zrezygnować, gdy podchodzą do niej dwaj skini, biorą ją pod pachy i przenoszą na drugą stronę.
Zakonnica z wyrazem wdzięczności :
- Dziękuje wam młodzi ludzie, Bóg zapłać.
A na to skini:
- Nie ma za co. Przyjaciele Ba(r)tmana są naszymi przyjaciółmi.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.09.2010 09:51

Mariusz Gubernat napisał(a):Brazylia nam dokopie, Bułgarów chyba pokonamy i wyjdziemy z grupy na 2-gim miejscu.
Serbowie musieli przegrać ten mecz (z nami) potrzebowali tylko jednego seta i go zdobyli.
Myślę, że wyszli na tym dużo lepiej niż my, zobaczymy w piątek wszystko będzie jasne.
Pozdrawiam

Czy wyszli na tym lepiej to się dopiero okaże...to się na nich zemści a i tak są słabi...
Marek73
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek73 » 28.09.2010 10:15

alessandro1977 napisał(a): a jak chce się zdobyć mistrzostwo to trzeba wygrać ze wszystkimi...

Też tak uważam. Mistrzostwo Świata należy się najlepszym, a najlepsi są w stanie wygrać z każdym - nie kalkulują. Faceci mają jaja i za to będą szanowani.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.09.2010 10:24

Dokładnie...zasługują na szacunek i robią swoje w sposób zgodny ze sportową etyką...a chytry traci podwójnie : ani mistrzostwa ani szacunku...
ikar
Croentuzjasta
:)

Nieprzeczytany postnapisał(a) ikar » 28.09.2010 10:45

Trzy mecze - trzy wygrane. Gratulacje chłopaki. Widać chęć gry do samego końca. Wczoraj bardzo fajnie pograł Winiarski - spryt i wielka inteligencja...oczywiście nic nie ujmując petardom Zbigniewa :)
Generalnie bardzo wyrównany poziom - możemy z każdym wygrać, ale również trzeba się liczyć z porazką. Jak zawsze liczy się dla mnie serce do gry a tego nie można naszym chłopakom odmówić.
Do boju..może w końcu uda się ograć Kanarki
j23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) j23 » 28.09.2010 11:36

30.09 gramy z Brazylią o 21, a 1.10 z Bułgarią o17 i to ma być nagroda za zajęcie I-go miejsca w grupie, ale jak wygramy to nikt nie powie, że mieliśmy łatwą grupę (vide mistrzostwa Europy 2009), los powinien srogo pokarać Włochów.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.09.2010 11:40

j23 napisał(a):30.09 gramy z Brazylią o 21, a 1.10 z Bułgarią o17 i to ma być nagroda za zajęcie I-go miejsca w grupie, ale jak wygramy to nikt nie powie, że mieliśmy łatwą grupę (vide mistrzostwa Europy 2009), los powinien srogo pokarać Włochów.

I tak trzymać :!: Pokarało ich za cwaniacką grę w MS w piłce nożnej 2010, pokara i tu. Trzeba tylko poczekać.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 28.09.2010 15:49

Jacek S napisał(a):
hepik napisał(a):Coś to podejrzane.Albo my jesteśmy juz mistrzami świata albo Serbowie ściemniają do końca.Tylko czy oni czasem nie moga już teraz odpaść?

Niestety...dziwny ten mecz.

Niestety ... Polacy będą bohatersko '' bronić Częstochowy '' z Bułgarami , a Serbowie spacerkiem przejadą się po Meksyku :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.09.2010 19:40

alessandro1977 napisał(a):
Czy wyszli na tym lepiej to się dopiero okaże...to się na nich zemści a i tak są słabi...

Słabi zlali faworyzowanych i uczciwych Kubańczyków :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2010 19:46

mkm napisał(a):

Faworyzowanych ? Od kiedy ?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.09.2010 20:12

mkm napisał(a):

Faworyzowanych ? Od kiedy ?

Od 27.09, po uczciwym zwycięstwie nad Canarinios :wink:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 30.09.2010 20:28

Jak na razie to słabość po naszej stronie. Może się obudzą :?:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 30.09.2010 20:30

Jak na razie nie wygląda to dobrze :(

A do tego jeszcze Polsat mnie wkurzył :twisted: , bo zamiast meczu jakiś serial dał, a ja nie mam Polsatu Sport :evil:
witpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witpol » 30.09.2010 20:35

mysza73 napisał(a):Jak na razie nie wygląda to dobrze :(

A do tego jeszcze Polsat mnie wkurzył :twisted: , bo zamiast meczu jakiś serial dał, a ja nie mam Polsatu Sport :evil:

W takim razie gdzie oglądasz skoro nie masz kanału, u sąsiada? :roll:
mysza73
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza73 » 30.09.2010 20:39

witpol napisał(a):
mysza73 napisał(a):Jak na razie nie wygląda to dobrze :(

W takim razie gdzie oglądasz skoro nie masz kanału, u sąsiada? :roll:

Tu
http://olektv.pl/otv.php

:roll:

ale wolałabym w telewizji :twisted:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

mistrzostwa świata w siatkówce Italia 2010 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone