Serbia - Rosja 3:1
Włochy - USA 3:1
.png)
Roxi napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie, ale dla mnie te mistrzostwa to lipa jakaś.
Bardziej opłaca się kombinować i kręcić, niż grać całym sobą i wygrywać![]()
Rozumiem, że tytuł to prestiż, kasa i sława, ale to sport ma być, a nie księgowość.
.png)
Roxi napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie, ale dla mnie te mistrzostwa to lipa jakaś.
Rozumiem, że tytuł to prestiż, kasa i sława, ale to sport ma być, a nie księgowość.
.png)
.png)
armar napisał(a):Szkoda mi Czechów , notabene ci co wygrywaja grupę w "nagrodę" w następnej rundzie , w grupie mają najgorszy rozkład - mnie odpoczynku i dwa mecze pod rząd ( tak było i z Polakami ) - chore jakieś .....
Życzyłbym im żeby spuścili Brazylijczyków którzy stracili u mnie szacunek
.png)
j23 napisał(a):Roxi napisał(a):Wszystko ładnie, pięknie, ale dla mnie te mistrzostwa to lipa jakaś.
taktyka jest częścią sportu, ci co kombinowali zaszli daleko, a ci co nie są już w domu, za parę lat nikt nie będzie pamiętał jak Włosi zdobyli medal (oby im się nie udało), wszyscy wiedzieli jaki jest system, który sprzyja kombinowaniu, jest takie powiedzenie masz głowę i ch... , więc kombinuj
.png)
.png)
mkm napisał(a):Szkoda Bułgarów , bo grali wspaniałą siatkówkę na tych mistrzostwach .
Wczorajszy mecz z Kubą ,przegrany został w drugim secie przy stanie 23 : 23 ... przypominacie sobie jak doszli Kubańców , zdobywając 10 pkt z rzędu ... a póżniej fatalny,niewybaczalny błąd środkowego bułgarskiego.
Teraz Nikola i spółka broni honoru Bałkanów ... Naprijed Srbija
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.