Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2018 10:07

Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.

Chorwaci jak cyborgi, walczą do upadłego, graja dogrywki i jeszcze zipią - podziwiam ich. Polacy mieli dość mundialu po 60 minutach z Senegalem :mrgreen:
Dziady.
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 12.07.2018 10:35

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.07.2018 11:02

alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów....

Grają dalej o brązowy medal.
Pewnie inni też by chcieli, ale pojechali do domów.
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.07.2018 11:27

luk006
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) luk006 » 12.07.2018 13:10

GSM napisał(a):No to jeszcze obrazkowo :D

Obrazek

Plus bonus https://mobile.twitter.com/pitbe/status ... 7108379648

Slavko Vypić ;-).
GSM
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GSM » 12.07.2018 13:42

Ha...też dobre :mrgreen:
Ogólnie naprawdę zacne mistrzostwa, tak pod względem emocji na boiskach,atmosfery kibicowskiej z Ameryki Łacińskiej(Europa trochę suabo tutaj) i co niemal wszyscy pokreślają organizacji,bezpieczeństwa oraz życzliwości Rosjan
Smuci tylko to co najważniejsze czyli postawa naszych ,bo naprawdę dali ciała i odebrali pełnię smaku...,ale takie życie :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2018 13:53

alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.

Chorwaci jak cyborgi, walczą do upadłego, graja dogrywki i jeszcze zipią - podziwiam ich. Polacy mieli dość mundialu po 60 minutach z Senegalem :mrgreen:
Dziady.

Oni śmigali niczym kozice górskie. A naszych chyba nie będę komentować, bo moją kondycję mogę porównać do leniwca i stać mnie jedynie na 60 minut spacerkiem.
W każdym razie mam nadzieję, że nowy trener (zresztą, świetny piłkarz i wujek Błaszczykowskiego) wyśle swoich podopiecznych na jakiś sparing nad Jadran (a najlepiej to na przebieżkę wzdłuż tego morza) :D
Zbyszko666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zbyszko666 » 12.07.2018 15:31

Najlepszy moment wczorajszego spotkania to zdecydowanie to:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bardzo fajnie za pozowali, ale fotograf tęż stanął na wysokości zadania 8) :twisted:

Co samego meczu bardzo dobra sportowa i ciężka atmosfera na boisku. Po prostu super emocje, i chyba oszołomienie wśród tych co liczyli, że Anglia przejdzie do finału. 8)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 12.07.2018 15:54

A w niedzielę, w niedzielę FINAŁ !
Załączniki:
kuna&kogut.jpg
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 12.07.2018 16:39

Wyrocznia napisał(a):
alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.

Dziady.

Oni śmigali niczym kozice górskie. A naszych chyba nie będę komentować, bo moją kondycję mogę porównać do leniwca i stać mnie jedynie na 60 minut spacerkiem.
W każdym razie mam nadzieję, że nowy trener (zresztą, świetny piłkarz i wujek Błaszczykowskiego) wyśle swoich podopiecznych na jakiś sparing nad Jadran (a najlepiej to na przebieżkę wzdłuż tego morza) :D

To oburzajace co piszesz o "naszych" - przecież oni grali najlepiej .......... w reklamach :mrgreen:
sito_zabrze
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sito_zabrze » 12.07.2018 16:42

beatabm napisał(a):
Wyrocznia napisał(a):

Dziady.

To oburzajace co piszesz o "naszych" - przecież oni grali najlepiej .......... w reklamach :mrgreen:

Nawałka chyba byl świadomy ze po MŚ bedzie out i chyba dlatego szczerzył zęby co blok reklamowy :oczko_usmiech:
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 12.07.2018 18:01

bonar napisał(a):A w niedzielę, w niedzielę FINAŁ !

PIERWSZY MÓJ DZIEŃ W CRO TAKIE RZECZY SIĘ NIE ZDARZAJĄ

CHORWACJA !!!!!!!!
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 12.07.2018 21:03

sito_zabrze napisał(a):Nawałka chyba byl świadomy ze po MŚ bedzie out i chyba dlatego szczerzył zęby co blok reklamowy :oczko_usmiech:

Ciekawe czy parówki się lepiej sprzedają :mrgreen:

Na stacji na której regularnie tankuję próbują nadal wciskać jakieś punkty, za które można nabyć koszulkę ze zniżką.
Chętnych brak.
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 12.07.2018 21:06

Mam pytanie do osób będących obecnie w Cro lub świeżo po powrocie.
Czy ich piłkarze też tak nachalnie wylewają się z reklam w mediach, sklepach stacjach benzynowych i etc?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.07.2018 21:12

sito_zabrze napisał(a):Nawałka chyba byl świadomy ze po MŚ bedzie out i chyba dlatego szczerzył zęby co blok reklamowy :oczko_usmiech:

Szczerzył zęby raz do nagrania reklamy - nie jego wina, że jedno nagranie leciało w każdym bloku reklamowym. :mrgreen:
Zazdrościsz mu, że nie wzięli Twojego strzeżenia zębów do reklamy ... :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Mistrzostwa Świata Rosja 2018 - Dyskusja - strona 199
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone