Chorwaci jak cyborgi, walczą do upadłego, graja dogrywki i jeszcze zipią - podziwiam ich. Polacy mieli dość mundialu po 60 minutach z Senegalem
Dziady.
.png)
alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów....
.png)
GSM napisał(a):No to jeszcze obrazkowo![]()
Plus bonus https://mobile.twitter.com/pitbe/status ... 7108379648
.png)
alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.
Chorwaci jak cyborgi, walczą do upadłego, graja dogrywki i jeszcze zipią - podziwiam ich. Polacy mieli dość mundialu po 60 minutach z Senegalem![]()
Dziady.
.png)

.png)
Wyrocznia napisał(a):alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.
Chorwaci jak cyborgi, walczą do upadłego, graja dogrywki i jeszcze zipią - podziwiam ich. Polacy mieli dość mundialu po 60 minutach z Senegalem![]()
Dziady.
Oni śmigali niczym kozice górskie. A naszych chyba nie będę komentować, bo moją kondycję mogę porównać do leniwca i stać mnie jedynie na 60 minut spacerkiem.
W każdym razie mam nadzieję, że nowy trener (zresztą, świetny piłkarz i wujek Błaszczykowskiego) wyśle swoich podopiecznych na jakiś sparing nad Jadran (a najlepiej to na przebieżkę wzdłuż tego morza)
.png)
beatabm napisał(a):Wyrocznia napisał(a):alechandro napisał(a):Dobrze, że Angole odpadli bo nie trawię tych typów i tych zapijaczonych mord na trybunach.
Dziady.
Oni śmigali niczym kozice górskie. A naszych chyba nie będę komentować, bo moją kondycję mogę porównać do leniwca i stać mnie jedynie na 60 minut spacerkiem.
W każdym razie mam nadzieję, że nowy trener (zresztą, świetny piłkarz i wujek Błaszczykowskiego) wyśle swoich podopiecznych na jakiś sparing nad Jadran (a najlepiej to na przebieżkę wzdłuż tego morza)
To oburzajace co piszesz o "naszych" - przecież oni grali najlepiej .......... w reklamach

.png)
bonar napisał(a):A w niedzielę, w niedzielę FINAŁ !
.png)
sito_zabrze napisał(a):Nawałka chyba byl świadomy ze po MŚ bedzie out i chyba dlatego szczerzył zęby co blok reklamowy
.png)
sito_zabrze napisał(a):Nawałka chyba byl świadomy ze po MŚ bedzie out i chyba dlatego szczerzył zęby co blok reklamowy

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.