majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):Brawo Croatia![]()
![]()
Jednak typowanie nieudane
...nie znam Twojego, ale myślę, że Twoje również
2:2 i karne CRO
Czyli Chorwacja w finale
.png)
majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):Brawo Croatia![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):majeczka napisał(a):Brawo Croatia![]()
![]()
2:2 i karne CRO
Czyli Chorwacja w finale![]()

.png)
Trajgul napisał(a):GSM napisał(a):Piękna sprawa,ostatnim podobnym liczebnością krajem który zdobył tytuł mistrza świata był Urugwaj w ...1950!
Nie sądze czy taka liczba mieszkańców ma znaczenie. To nie Islandia o podobnej liczbie ludności co Bydgoszcz.
.png)
GSM napisał(a):Trajgul napisał(a):GSM napisał(a):Piękna sprawa,ostatnim podobnym liczebnością krajem który zdobył tytuł mistrza świata był Urugwaj w ...1950!
Nie sądze czy taka liczba mieszkańców ma znaczenie. To nie Islandia o podobnej liczbie ludności co Bydgoszcz.
Oczywiście,że nie ma znaczenia.Napisałem jako ciekawostkę
.png)
majeczka napisał(a):GSM napisał(a):Trajgul napisał(a):GSM napisał(a):Piękna sprawa,ostatnim podobnym liczebnością krajem który zdobył tytuł mistrza świata był Urugwaj w ...1950!
Oczywiście,że nie ma znaczenia.Napisałem jako ciekawostkę
...no cóż Croatia, mniej więcej 4 milionowy kraj, pokonał ponad 60 milionową Anglię.
Jak nie ma to znaczenia?
.png)
Trajgul napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):
No właśnie nie. Po ostatnich wygranych meczach puszczano ten utwór na stadionie.
.png)
.png)
VONPLES napisał(a):te kiero
Cromaniak
Imię: Dejwid
Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 12.07.2018 07:34
Mecz o III miejsce:
Belgia - Anglia 2:1
Finał:
Francja- Chorwacja 0:1
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.