Dokończyłem typowanie.
Edytowałem też wyniki.
.png)
.png)
Sven napisał(a):jak można sprawdzić wyniki typera ?
gram 1 raz i nigdzie nie mogę tego znaleźć
Sven napisał(a):z niedorajdą zamiast trenera
może wtedy będzie łatwiej zrozumieć co się działo..
Pääkäyttäjä napisał(a):....
Teraz w zalewie bełkotu i analiz o przegranej, czekam na krótkie, żołnierskie słowa, dlaczego nie wyszło i kto jest za to odpowiedzialny.
Habanero napisał(a):Jesteśmy najsłabiej przygotowanym zespołem pod względem motorycznym (szybkość, siła, wytrzymałość).
Jak nie ma tego, to taktyka i indywidualna technika zawodników w dzisiejszym futbolu nie wiele znaczą.
iDnes Sport napisał(a):Během 180 minut reprezentanti zničili to, na čem v posledních letech pracovali. Zničili důvěru fanoušků. Je to ruská katastrofa. Promarnili jste svou šanci napsat příběhy, které by se staly nesmrtelnými.
.png)
luk006 napisał(a):Skoro można wstawiać memy, w których jadą po polskiej reprezentacji, to ja również pozwolę sobie przedstawić swój punkt widzenia. Proszę wybaczyć przekleństwa na pierwszym zdjęciu ale jakie to prawdziwe...
Dodam, że to mój ostatni post w temacie wczorajszego meczu.
.png)
luk006 napisał(a):Skoro można wstawiać memy, w których jadą po polskiej reprezentacji, to ja również pozwolę sobie przedstawić swój punkt widzenia. Proszę wybaczyć przekleństwa na pierwszym zdjęciu ale jakie to prawdziwe...
.png)
.png)
.png)
Pääkäyttäjä napisał(a):Sven napisał(a):z niedorajdą zamiast trenera
może wtedy będzie łatwiej zrozumieć co się działo..
Ten "niedorajda" zmontował na Mistrzostwa Europy w 2016 niezłą ekipę, która doszła do ćwierćfinałów, zaskakując na dzień dobry Portugalię. Trzynaście lat bez sukcesów po czym pojawia się Nawałka i "coś się ruszyło" - sam przecierałem oczy ze zdumienia, bo jako antyfan futbolu, też mocno nie wierzyłem w reprezentację.
Teraz w zalewie bełkotu i analiz o przegranej, czekam na krótkie, żołnierskie słowa, dlaczego nie wyszło i kto jest za to odpowiedzialny.