Re: Miało być inaczej a wyszło... i tak pięknie :) Dugi Rat
napisał(a) discoshaker90 » 22.08.2019 13:37
maslinka napisał(a):Piękne zdjęcia z Supetaru

Bardzo lubię to miasteczko.
I świetny flaming!
Ciekawe piwo pokazujesz. Generalnie nie przepadam ze "smakowymi", ale może spróbuję

Często bywamy w Czechach, więc nie będzie problemu

Mi też Supetar przypadł do gustu

Gdyby nie ten ponad 3 godzinny korek w drodze do Splitu to jeszcze zdążylibyśmy się wybrać do Bol ale niestety czasu zabrakło bo byliśmy na wyspie tylko 1 dzień. Generalnie był to nasz "pierwszy raz" na jakiejkolwiek wyspie w Cro

Przez to że urlop był bardzo krótki bo tylko tygodniowy, to zdążyliśmy jedynie poczuć lekki smaczek wyspiarskiego klimatu. W przyszłości chciałbym zagościć na dłużej na którejś z wysp żeby np zobaczyć Brač w całości bo póki co zahaczyliśmy tylko o Supetar. Przeglądając Twoją relację Hvar też wpadł mi w oko i jest tam wiele pięknych miejsc. Oby tylko był czas i możliwości

Flaming fajny bardzo wygodny

Tylko leżąc na nim można się zapomnieć i może się źle skończyć jak już pisałem we wcześniejszej części relacji

Co do piwka to też wole normalne ale kilka tych "smakowych" jest wartych uwagi. Z tych Chorwackich większość średnio mi podchodziła ale Stari Lisac jest petarda

Na gorące dni jak znalazł

W Cro był praktycznie w każdym w sklepie, a w Czechach zakupiłem w sklepie Billa w Mikulovie ale jak jest tam to pewnie i w reszcie kraju też się znajdzie. Puszka i butelka wygląda tak samo jak Chorwacka tylko nazwa inna

Spróbuj, nie pożałujesz

piekara114 napisał(a):discoshaker90 napisał(a): Chyba, że Chorwaci świętowali od rana bo był to 15 sierpnia

Chorwaci bardzo uroczyście obchodzą dzień 15 sierpnia....
To by wyjaśniało dlaczego akurat w tym dniu nie było korków.