Mów sobie co chcesz - otoczaki możne fajne, nie powiem że nie ale piasek to ja czasem lubię

Kraby tylko....nie bardzo. Za bardzo mi zawsze przypominają pająki a ja mam .... wrzeszczę na ich widok

gusia-s napisał(a):
Ale któż Ciebie przywiązał do tego krzesełka?![]()
gusia-s napisał(a):
Zaraz lecimy dalej, spokojniej i leniwie
Spacerować tak, bo można długo, długo iść przed siebiebeatabm napisał(a):Jaka plaża![]()
![]()
![]()
Mów sobie co chcesz - otoczaki możne fajne, nie powiem że nie ale piasek to ja czasem lubięTak pospacerować bosą stópką - sama radość
. I jeszcze do tego te muszle
W takiej ilości
![]()
![]()
![]()
Na piasku ich nie było ale tuż z linią wody to w zasadzie non stop skubałybeatabm napisał(a):Kraby tylko....nie bardzo. Za bardzo mi zawsze przypominają pająki a ja mam .... wrzeszczę na ich widokGdyby taki próbował mnie dziabnąć w nogę to chyba na drugim krańcu Adriatyku by mnie słyszeli
Ach jaka jestem sadystkapiotrf napisał(a):gusia-s napisał(a):Ale któż Ciebie przywiązał do tego krzesełka?![]()
No Twoje relacja przecież![]()
To były fryzury z cyklu piorun pierdyknął w pióropuszKaterina napisał(a):Widzę wiatr we włosach![]()
Jeszcze pozostaniemy w tym klimacie i będzie jeszcze cieplejKaterina napisał(a):Bardzo dobrze mnie te plażowe fotki nastroiły![]()
jeszcze 3 miesiące i będzie można w samym sweterku hasać..(chociaż nie jestem pewna ,czy aby w moim mieście)
Oj tam, ponton nie był zbyt szczelny i dałaś radę na bosaczkaKaterina napisał(a):A taką starą gondolą popłynęłabym chętnie - mam nadzieję ,że są połatane jak należy
A właśnie o zupę miałam się zapytać
Kraby wróciły do morza
No właśnie takpiekara114 napisał(a): I tak bez problemu na ten camp weszliście??
gusia-s napisał(a):No jestem, przecież nie byłam aż tak nacycanabeatabm napisał(a):Ty jesteś pewna że te zdjęcia z plaży to z okolic Wenecji???? Toż jak nic BałtykPiasek, wydmy, trawy....pięknie
...
![]()
Ty jesteś pewna że te zdjęcia z plaży to z okolic Wenecji???? Toż jak nic BałtykPiasek, wydmy, trawy....pięknie
Zaprawdę powiadam ... czysta byłam wieczorem jak łzabeatabm napisał(a):gusia-s napisał(a):No jestem, przecież nie byłam aż tak nacycanabeatabm napisał(a):Ty jesteś pewna że te zdjęcia z plaży to z okolic Wenecji???? Toż jak nic BałtykPiasek, wydmy, trawy....pięknie
...
![]()
A może wczoraj jak wstawiałaś odcinek to się nacycałaś i fotki z Bałtyku wrzuciłaś??![]()
![]()
Moim zdaniem bałtyckie są piękniejsze a to ze względu na bielutki drobniutki piasekKaterina napisał(a):Nic nie ujmując tej pięknej plaży, nasze - na całej rozciągłości są równie piękne, o ile nie piękniejsze...
Nie ma i pewnie jeszcze długo nie będzieKaterina napisał(a): Ale takich kempingów ja ta Marina to musimy się naszukać nad Bałtykiem - może gdzieś w okolicach Kołobrzegu, lub Międzyzdrojów są podobne...
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???