Ufff czyli nie tylko ja tak mamdhmegi napisał(a):gusia-s napisał(a): ... Z tym zwiedzaniem wnętrz to mamy coś wspólnego. Też nie lubię wchodzić do muzeów czy kościołów. Jak wchodzę, to oglądam pobieżnie i szybko wychodzę. Wolę wędrować po uliczkach, chłonąć atmosferę miejsca, w którym aktualnie jestem, patrzeć jak toczy się życie w tym miejscu. Taka forma zwiedzania zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Ale do Bazyliki zajrzałam i widziałam przepych tego wnętrza.
Sara76 napisał(a): ... Sporo pamiątek nabyłaś - maski weneckie to jest to!
Sobie zostawiliśmy niewiele ... magnezy z Wenecji i Burano w tym jeden z maską, talerzyk oraz kolczyki z zawieszką ze szkła z Murano, pamiątkowe koszulkiBuber napisał(a): ... Pamiątek cała moc...
Wszystko przed TobąBuber napisał(a): ... W Wenecji byłem z 20 lat temu.
Pasuje ją dzieciom pokazać, bo już wyrośnięte, no i jest gotowy przewodnik... a maj to doskonała pora.
Trasa SS 13 bardzo malownicza, szkoda, że zawsze pomykałem autostradą.
I ja ... tylko czemu o tym nie wiedziałam wcześniej wrrrrBuber napisał(a):gusia-s napisał(a):. Szkoda, że nie wiedziałam, iż po trasie jest jeszcze super miejsce do zobaczenia ...
Dzięki za ten typ ... lubię takie mało modne miejsca po drodze
O matko! zapomniałam przecież o kilku kilogramach muszelek nazbieranych w Punta S. ... przecież to też pamiątkipiekara114 napisał(a):Ile pamiątek przywiozłaś![]()
To ti chyba z żadnej wyprawy tylu nie przywiozłam, bo siatka kamyków liczę jako jeden
...
gusia-s napisał(a):Przymiarki poczynione ... dam tu znać jak wystartujębeatabm napisał(a):Dzięki za Wenecję, szkoda ze już ale z drugiej strony.....zaczniesz w końcu pisać z CRO mam nadzieję![]()
Zatem...nie leń się tylko do roboty!!!
Buber napisał(a):zumila napisał(a):Świetna, dokładna relacja
Może kiedyś...
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???