Chyba wieczorówkę kończyłeś - nieprawdaż.
darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny.
Chyba wieczorówkę kończyłeś - nieprawdaż.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bocian napisał(a):darek1 napisał(a):Po co. Musisz maturę zweryfikować polonisto niedzielny.
Chyba wieczorówkę kończyłeś - nieprawdaż.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oczywiście. Siedziałeś ze mną w pierwszej ławce
To, że nie rozumiesz znaczenia słowa "zaimponić" od słowa "zaimponować" to mnie nie dziwi
.png)
vhpiotr napisał(a):2. droga, byliśmy 9 nocy/noclegów w Opatija zatoka Kvarner na północy. Najlepiej jechać autostradami przez Czechy(winieta 310 KC na 10 dni), Austria (winieta 15 EUR za 10 dni), Słowenia (niestety winieta 15 EUR/7 dni i na powrót 15 EUR/7 dni), Chorwacja( krótki odcinek 20 km dwie bramki po 9 KUN=18 kun).
.png)
.png)
Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić.
Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając
.png)
Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić.
Oczywiście to tylko moja opinia..Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając
ynka napisał(a):Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić.
To ściema jest

.png)
JackDaniels;) napisał(a):ynka napisał(a):Flacha napisał(a):Tak to czytam i widzę tutaj sprzeczności w wypowiedzi kolegi Aplina.. Najpierw pisze ze wydal na hotel 2000 Euro i na resztę 1700 czyli w sumie 3700 Euro co daje 16000 zł...na 2 tygodniowe wakacje w Chorwacji!!... Potem pisze że drogo..To ja tu czegoś nie rozumiem... Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić.
To ściema jest
10 dni dwie osoby All inclusive na MALEDIWACHza tą kaskę i jeszcze zostanie na napiwki dla Tajek

.png)
.png)
Za taką sumę to można naprawdę egzotyczne wakacje spędzić.
Ale jak bym miał wydać 16 tysięcy złowych na wakacje w Chorwacji to bym wolał polecieć z żoną na miesiąc do Tajlandii i niczego by nam nie brakowało....a wiem bo byłem 3 tygodnie i wydałem dużo mniej niż 16 tysięcy niczego sobie nie odmawiając