cześć
mam napiety harmonogram co lepiej zwiedzic korcule czy brac?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
larry123 napisał(a):Korcula to w zasadzie tylko jedno miasto, więc nie ma co tam zostawać na dłużej niż 1 dzień. Natomiast Brac jest nafaszerowny atrakcjami : Supertat, plażowanie na Bolu itd. Więc w tej "bitwie" wygrywa zdecydowanie Brac.Ale w "chorwackiej bitwie" i tak wygra Hvar. ":lol:
.png)
yskyerka napisał(a):larry123 napisał(a):Korcula to w zasadzie tylko jedno miasto, więc nie ma co tam zostawać na dłużej niż 1 dzień. Natomiast Brac jest nafaszerowny atrakcjami : Supertat, plażowanie na Bolu itd. Więc w tej "bitwie" wygrywa zdecydowanie Brac.Ale w "chorwackiej bitwie" i tak wygra Hvar. ":lol:
Korczula ma do zaoferowania zdecydowanie więcej niż tylko jedno miasto
.png)
larry123 napisał(a):Korcula to w zasadzie tylko jedno miasto, więc nie ma co tam zostawać na dłużej niż 1 dzień. Natomiast Brac jest nafaszerowny atrakcjami : Supertat, plażowanie na Bolu itd. Więc w tej "bitwie" wygrywa zdecydowanie Brac.Ale w "chorwackiej bitwie" i tak wygra Hvar. ":lol:
.png)
mkm napisał(a):ines napisał(a):Miasto Korcula na jeden dzień, wyspa Brac na pewno na dłużej..
------------------------------------------------------------------------------------
... Korcula na jeden dzień , ponieważ kolezanka tylko jeden tam spędziła ... Zobaczymy co powie po wakacjach![]()
... Na Korculi jest dziesięć razy więcej klap niż na Bracu![]()
![]()
Oto jedna z nich ...
.png)
ines napisał(a):mkm napisał(a):ines napisał(a):Miasto Korcula na jeden dzień, wyspa Brac na pewno na dłużej..
------------------------------------------------------------------------------------
... Korcula na jeden dzień , ponieważ kolezanka tylko jeden tam spędziła ... Zobaczymy co powie po wakacjach![]()
... Na Korculi jest dziesięć razy więcej klap niż na Bracu![]()
![]()
Oto jedna z nich ...
Pisałam o mieście Korcula..dla mnie jeden dzień w tym miasteczku wystarczył na zwiedzanie, choć uważam, że warte by zostać tam dłużej..Co do wyspy się nie wypowiadam..Mkm już daj spokój tym przytykom..nudne się to robi![]()
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne