napisał(a) wiola2012 » 16.02.2025 18:33
ziemniak napisał(a):Wiola taki mały OT. Regularnie obserwuje różne promocje i coraz więcej ciekawych opcji pojawia się jeśli chodzi o Tajlandię, a po drugiej stronie znowu Wietnam, czy to same loty czy zorganizowane bije rekordy cenowe. W tym roku oprócz Armenii chyba odpuścimy Azję i poszukamy jakiś innych kierunków, bo taniej można dolecieć do Australii niż w wiele fajnych miejsc Azji.
Tajlandia ma taki potencjał turystyczny i tak świetne ceny na miejscu, że grozi jej "najazd" turystów. Tylko te loty, są rzeczywiście drogie. Na dłużej już się opłaca

.
Do Australii lotów nie sprawdzałam, trochę daleko

.
Syn z synową będą spędzać w tym roku dłuższy urlop w Japonii. Bilety już kupili, bez przesiadek z bagażem, cena podobna jaką my mieliśmy do Tajlandii. Bardzo jestem ciekawa ich wrażeń i zdjęć

.
ziemniak napisał(a):Mój kolega leci w tym roku na tydzień do Bangkoku i na tydzień na wybrzeże. Jestem bardzo ciekawy jego wrażeń, bo jest zakochany w Gambii. Był tam kilkukrotnie na wakacjach i twierdzi, że wyprowadzi się tam na emeryturę.
:
Oglądałam właśnie serię filmików Podróże Wojownika poświęcone Afryce np.: Erytreę, Zambię, Egipt, Somalię, Mauretanię. Do odcinków o Gambii jeszcze nie dotarłam. Czemu koledze tak się tam podoba?