Pozdrawiam
Piotr
.png)
.png)

.png)
majkik75 napisał(a):Wycieczka super pomysłKierowca robił za przewodnika i wam proponował i miał listę miejsc do zobaczenia, czy wy mu coś sugerowaliście?
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Słonie wożące ludzi, delfiny na pokazach w delfinariach - to są bardzo złe rzeczy![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Za to Wasz wycieczka - no no, prywatny kierowca i przewodnik - to o niebo lepsze niż jakiś zorganizowany wyjazd w większym tłumie
.png)
A czy znasz kogoś, komu by ten owoc smakował ?.wiola2012 napisał(a):A oto i durianek. Kupujemy porcyjkę, trzeba w końcu spróbować. Fuj. Pisałam już o tym doświadczeniu Takie smaki to nie moja bajka
.
Przyznam się bez bicia, że pierwszy raz w życiu byłam w zeszłym roku na pokazie delfinów. I niestety bardzo mi się ten pokaz podobał. Te pokazy są popularne, bo wyglądają bardzo naturalnie. Delfiny wydają się zadowolone i zżyte ze swoimi opiekunami. I nikt podczas takiego pokazu nie zastanawia się, że delfiny te żyją w niewoli a ich zachowania są wyszkolone.wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Słonie wożące ludzi, delfiny na pokazach w delfinariach - to są bardzo złe rzeczy![]()
Niestety. I bardzo popularne. Często ludzie nie zdają sobie sprawy, że słoń to nie koń czy wielbłąd.
.png)
piotrf napisał(a):Wiolu , wspaniała wycieczka, a posiadanie kierowcy znającego okolicę i turystyczne ciekawostki to bardzo dobry pomysł - wygoda , swoboda i dodatkowo w przypadku niepowodzenia , jest na kogo zrzucić winę
![]()
![]()
.png)
megidh napisał(a):A czy znasz kogoś, komu by ten owoc smakował ?.wiola2012 napisał(a):A oto i durianek. Kupujemy porcyjkę, trzeba w końcu spróbować. Fuj. Pisałam już o tym doświadczeniu Takie smaki to nie moja bajka
.
megidh napisał(a):Zastanawiam się, co ten durian w sobie ma, że ludzie go jedzą pomimo tego, że jest niesmaczny ?
megidh napisał(a): Przyznam się bez bicia, że pierwszy raz w życiu byłam w zeszłym roku na pokazie delfinów. I niestety bardzo mi się ten pokaz podobał. Te pokazy są popularne, bo wyglądają bardzo naturalnie. Delfiny wydają się zadowolone i zżyte ze swoimi opiekunami. I nikt podczas takiego pokazu nie zastanawia się, że delfiny te żyją w niewoli a ich zachowania są wyszkolone.
.png)
Przyznam się bez bicia, że pierwszy raz w życiu byłam w zeszłym roku na pokazie delfinów. I niestety bardzo mi się ten pokaz podobał. Te pokazy są popularne, bo wyglądają bardzo naturalnie. Delfiny wydają się zadowolone i zżyte ze swoimi opiekunami. I nikt podczas takiego pokazu nie zastanawia się, że delfiny te żyją w niewoli a ich zachowania są wyszkolone.[/quote]megidh napisał(a):
Powrót do Tajlandia - ประเทศไทย