.png)
. Zdarzało się więc, że w jedną stronę szliśmy pieszo, a w drugą jechaliśmy taksówką. Wystarczyło wyjść do głównej drogi i z łatwością można było coś „złapać”.
) znajduje się niepozorna knajpka, Pink Orchid, która serwuje pyszne posiłki. To danie zamawiałam dwukrotnie
.
.
.png)
megidh napisał(a): Fajny ten ośrodek i jego otoczenie. Ale o co chodzi z tą wodą ?
.png)
ziemniak napisał(a):Twoja przygoda z rezerwacją jakoś mnie nie dziwi. Oj globalny niedasizm postępuje. Proste pytania, rzeczy, a coraz częściej patrzą na Ciebie jak na kosmitę. Świat się robi zero jedynkowy
.png)
.png)
piotrf napisał(a):Wiolu , to jest bardzo dobry pomysł , popieram , z tym że może ja , z racji wieku zrobię tak w drugiej turze , albo lepiej w którejś z kolejnych tur …

.png)
Sadystko

.png)
Nie przesadzaj. Już siedzieliśmy uwięzieni....wiola2012 napisał(a):A moze zamiast „włóczyć się” po Tajlandiach czy innych, powinno się w domku posiedzieć, łomżunuę na działeczce wypić, pomidorki posadzić , niech świat odpocznie od turystów, zatęskni za nimi![]()
.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Wiola bo mi język ucieka jak patrzę na jedzonkoSadystko
![]()
![]()
piekara114 napisał(a):Nie przesadzaj. Już siedzieliśmy uwięzieni....wiola2012 napisał(a):A moze zamiast „włóczyć się” po Tajlandiach ... .
.png)
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a):Skorzystaliśmy też z oferty krawca, panowie skusili się na uszycie koszul na miarę.
I jak te koszule ?. Czy panowie są zadowoleni i czy je noszą ?.
.png)
maslinka napisał(a):Lobsterów nigdy nie jadłam. Wyglądają tu u Ciebie bardzo zachęcająco
maslinka napisał(a): Tylko nie łomżuniaJak ja nie lubię tego piwa (i tej reklamy)!
![]()
Powrót do Tajlandia - ประเทศไทย