Aglaia napisał(a):Bardzo fajna ta wysepka (tak jak i poprzednia).
Aglaia napisał(a):Ze zwyczajem zdejmowania butów w sklepie spotkaliśmy się na prowincji na Borneo. Nie wnikałam jakie to miało uzasadnienie ale pewnie podobne
Pewnie tak
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a):Brak normalnego słońca zniechęca nas do plażowania. Idziemy się rozejrzeć po okolicy i coś zjeść.
Tego słońca faktycznie brakuje. Gdyby świeciło "normalnie", to tytułowe kolory byłyby żywsze.
No ale pora deszczowa ma swoje wady. Zalety też pewnie ma.
Z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że taki brak lampy był błogosławieństwem
. Na szczęście sytuacja zmieniała się dość szybko i poranne chmury, nie wiadomo kiedy, ustępowały miejsca błękitnemu niebu, a pełne słońce w przeciągu kwadransa zasnuwała mgiełka. Komórkowe prognozy się nie do końca sprawdzały 
.png)
..png)

.png)
- cukierki i chipsy z tego bardzo egzotycznego owocu . Przyznaję się do tego , że zostałem jego fanem
.png)
. Przestój mam nie tylko w pisaniu, ale i w czytaniu
. Nie uszłam daleko, gdy stwierdziłam, że nie będę w tym upale szukać widoczków, trudno popatrzę sobie na zdjęciach w Internecie. Może gdyby niebo było super czyste i przejrzyste, co dawałoby gwarancję fajnych zdjęć, to bym się poświęciła, ale nie ma pewności, że jak dotrę na górę, to słońce nie zajdzie za chmurami, bo jednak sporo ich się kłębiło .png)