piotrf napisał(a):Moja córcia właśnie wróciła z Tajlandii zachwycona , jej zdjęcia również zarażają . Może to pora na zmianę smaków![]()
Tak niedawno pisałeś, że córka wybiera się do Tajlandii, a Ona już wróciła!? I to zachwycona-zarażona
.png)
piotrf napisał(a):Moja córcia właśnie wróciła z Tajlandii zachwycona , jej zdjęcia również zarażają . Może to pora na zmianę smaków![]()
.png)
.
..png)
wiola2012 napisał(a):Nasz ośrodek to DD Hut Koh Tao.
Ps. Jeśli ktoś będzie chciał poznać moją opinię na temat tego obiektu, to znajdzie ją na booking![]()
(...)
majkik75 napisał(a):/edit/ kliknąłem Ci, że opinia pomocna
.png)
majkik75 napisał(a):I to jest miejscówkaJeszcze tylko słońce mogłoby wyjść i czas może się zatrzymać na dłuuuuuuuuuuuugo
maslinka napisał(a):Ależ piękny ten ośrodek!![]()
maslinka napisał(a): No proszę, sztruksik na plażyZupełnie jak na trasie narciarskiej
majkik75 napisał(a): kliknąłem Ci, że opinia pomocna

.png)

.png)
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a):Nasz ośrodek to DD Hut Koh Tao.
Ps. Jeśli ktoś będzie chciał poznać moją opinię na temat tego obiektu, to znajdzie ją na booking![]()
(...)
Sądząc po Twoim entuzjazmie myślałam że opinia będzie super. A jednak nie wszystko było takie idealne .
piekara114 napisał(a):Ty miałaś ten pokój z zapaszkami?
megidh napisał(a):majkik75 napisał(a):/edit/ kliknąłem Ci, że opinia pomocna
Czy takie kliknięcie ma jakiś skutek dla osoby, która napisała opinię.
Ps. Też kliknęłam.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Ten dziwny twór wygląda mi na rybola ale głowy za to nie dam![]()
![]()
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Chyba też by mi było szkoda opuszczać poprzednie miejsce - bardzo mi się tam podobało. Ale widzę, że i nowa miejscówa porządna
..png)
wiola2012 napisał(a):Nowa miejscówka fajna, grzechem by bylo się czepiać , ale serca tam nie zostawiłam.
. . . chyba że masz dwa serca
.png)
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Nowa miejscówka fajna, grzechem by bylo się czepiać , ale serca tam nie zostawiłam.
Byłoby Ci trudno , zważywszy na fakt , że zostawiłaś go w poprzednim miejscu. . . chyba że masz dwa serca
![]()
.png)
.png)
Tego słońca faktycznie brakuje. Gdyby świeciło "normalnie", to tytułowe kolory byłyby żywsze.wiola2012 napisał(a):Brak normalnego słońca zniechęca nas do plażowania. Idziemy się rozejrzeć po okolicy i coś zjeść.
.Nawet bardzo klimatycznie. Fajne miejsce.wiola2012 napisał(a):Robi się klimatycznie:
Powrót do Tajlandia - ประเทศไทย