Plaža Srčanka - cisza i spokój. Idealne połączenie.

Ja byłem w Lun.
Mieszkałem 2 tygodnie tutaj.
Nie trzeba było biletu na plażę. Schodziliśmy albo zjeżdżali codziennie.
Jeśli chcesz to więcej na priva lub w wątku. Teraz lecę do pracy.
Jaceł napisał(a):Ktoś wie czy w Pagu na Pagu jest jakiś normalny parking z opłatą za cały dzień? Bez parkomatów, itp? Nie musi być w samym centrum.
Z góry dziękuję
piekara114 napisał(a):Lipiec 2020 to właśnie Pag. Pogoda była zaskakująca, nie było typowego chorwackiego upały, wieczorem musiałam coś ze szwagierką na siebie narzucać, a wiatr od Velebitu zmusił do zmiany planów na rzecz plaż od strony otwartego morza. I tak trafiliśmy na super plażę, mało popularną, a co ważne wtedy ratowała nasze plażowanie, bo było tam bezwietrznie...
Plaža Srčanka - cisza i spokój. Idealne połączenie.
sviva napisał(a):Także ten. Zaklepane. W przyszłym roku ta sama fototapeta
https://goo.gl/maps/EWqszf8AHSkXQ9pv5naszastruga napisał(a):Jakieś jezioro? Ohrydzkie (...) większe.sviva napisał(a):Także ten. Zaklepane. W przyszłym roku ta sama fototapeta
Hercklekot napisał(a):Nie będą. Dla mnie priorytet to oddalanie od ludzi i święty spokój. Może czas na zakup jakiegoś dmuchanego kajaka, już mnie od dawna korci. W tym roku na Hvarze poeksplorowałem sporo zatoczek pomiędzy Zavalą a Gromin Dolcem. Do części docierałem po prostu wpław. Może też zmienię lokalizację na jakąś inną, wgryzam się w temat.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne