Coś tam jest bo lekko śmierdziało, właśnie tak jak w okolicy oczyszczalni ścieków....
A prawie pod samym budynkiem parkowaliśmy jak szliśmy na punkt widokowy
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Mam pytanie: czemu nikt nie parkuje w okolicy zaznaczonej na fioletowo z ???
.png)
piekara114 napisał(a):Mam pytanie: czemu nikt nie parkuje w okolicy zaznaczonej na fioletowo z ??? Tam chyba jakaś oczyszczalnia jest?
.png)
piekara114 napisał(a):Mam pytanie: czemu nikt nie parkuje w okolicy zaznaczonej na fioletowo z ??? Tam chyba jakaś oczyszczalnia jest?
Mapka pożyczona od Mikromir, a ona od Konrada...
.png)

.png)
anakin napisał(a):A co Ty byś chciał robić na tym Pagu?
.png)
dids76 napisał(a):Zubovići
Jak zawsze szukam spokoju, czyli dziura zabita dechami, byleby można tam autem dojechać.
Na jakąś fajną plażę mogę spokojnie podjechać, ale pod domem też chciałbym mieć miejsce gdzie mogę wskoczyć do wody.

dids76 napisał(a):Jak zawsze szukam spokoju, czyli dziura zabita dechami, byleby można tam autem dojechać.
Na jakąś fajną plażę mogę spokojnie podjechać, ale pod domem też chciałbym mieć miejsce gdzie mogę wskoczyć do wody.
.png)
anakin napisał(a):Jeżeli Metajna to sugeruję ten odcinek ( od Bistro Metajna do Bendo), niestety ludzikiem tam nie "wjedziesz".
Możesz też w centrum, aczkolwiek tam Ci nad głową będą samochody jeździć ( we wrześniu pewnie mniej).
.png)

dids76 napisał(a):Bendo mi się podoba, ale nie wiem czy mam odwagę o cenę pytać![]()
![]()
Mam ofertę z tego odcinka, apartmany "Davor". Jest tam w okolicy jakaś plaża?
.png)
anakin napisał(a):W sezonie ceny oscylują tam koło 20 ojro za łeb, we wrześniu powinno być taniej, choć pewnie niewiele.![]()
anakin napisał(a):Ten Davor to jest druga linia brzegowa, aczkolwiek nie trzeba iść nad wodę pół godziny.
Plaża?
Powiedzmy, że dostęp do wody, z jakimiś mini-plażyczkami, które okupują pensjonariusze najbliższych apartmanów.
Jakiegoś specjalnego tłoku tam nie zauważyłem.
Takie miejsca pt:"wpaść się zamoczyć po śniadaniu".

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne