napisał(a) fiona1 » 12.09.2016 10:43
My wróciliśmy tydzień temu, jak masz pytania to dawaj

Nie wiem, czy mogę Ci polecić naszą kwaterę, bo do tej plaży żwirkowej jest jednak trochę, chociaż naprzeciwko mieszkali Czesi z małą córeczką i chyba nie mieli większego problemu, żeby chodzić na publiczną plaże codziennie. Prizba nie jest duża i wszędzie jest blisko, Jest kilka konob, ale żadna nie spodobała nam się na tyle, aby tam jeść, chociaż polecany był grill Paradiso, ale jakoś się nie złożyło

Co do samej miejscowości, to jest to na prawdę mieścina z jednym malutkim sklepem, aby zrobić większe zakupy w Konzumie np. musisz pojechać do Blato - niby blisko, a daleko, bo mnóstwo serpentyn po drodze.
Zresztą możesz sobie pooglądać wszystko na street view.
Co do miejsca, to oczywiście wasz wybór. Nasza kwatera była za 50 euro dla rodziny 2+2 (cena po 20 sierpnia), ale super miejsce i zejście z budynku prosto do morza, z tym, że tam rzeczywiście jest od razu głębia.

Aha i teren raczej płaski, raczej nie zmachacie się za bardzo łażąc po Prizbie. Co do wybranej przez Ciebie wstępnie miejscówki, to wydaje mi się, że mówisz o tym miejscu, gdzie jest taki mały porcik i małe konoby, a skoro porcik, to wiadomo, lepiej tam się nie kapać. Jeden plus, ze przechodząc między domami jesteś już na żwirkowej plaży.