Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

ISTRAI - HELP, gdzie jechać vol. 734584369

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ma-lena
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ma-lena » 27.06.2012 11:59

plakon napisał(a):Pewnie, że mogę zdradzić. Byliśmy tydzień, 2 dorosłych + 2 dzieci. Kwatera około 7 minut z dziećmi do centrum (Ul. Domenico Segalla) 40 EUR za noc. Wyposażenie pełne i jak dla nas było wszystko w najlepszym porządku. Kwatera to: sypialnia + duża kuchnia gdzie była rozkładana sofa. Łazienka - umywalka, prysznic, kibelek, bidet.
Na plażę miejską podjeżdżaliśmy samochodem, bo braliśmy wszelkie dziecięce wyposażenie a i miejsce nam spasowało a było za daleko na spacer. Ludzi jeszcze nie za dużo, woda już cieplutka.
Jechać, pakować się i jechać.

witam

poprosze o namiar
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 27.06.2012 12:29

Jacek S napisał(a):Może Moscenicka Draga?

Spędziłam w Moscenickiej Dradze jeden dzień i bardzo mi się podobało.
Miasteczko ma swój klimat. Zwłaszcza część, do której nie wjeżdżają samochody.
Plaża z łagodnym zejściem. Piękne widoki.
No i rzut beretem do Lovran czy Opatiji, po których koniecznie trzeba się przespacerować.
Jeśli Istria, to polecam właśnie to.
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 27.06.2012 19:46

Magdalena S. napisał(a):
Jacek S napisał(a):Może Moscenicka Draga?

Spędziłam w Moscenickiej Dradze jeden dzień i bardzo mi się podobało.
Miasteczko ma swój klimat. Zwłaszcza część, do której nie wjeżdżają samochody.
Plaża z łagodnym zejściem. Piękne widoki.
No i rzut beretem do Lovran czy Opatiji, po których koniecznie trzeba się przespacerować.
Jeśli Istria, to polecam właśnie to.

Dziękuje, to jest mój typ na ten moment, zastanawiam się tylko czy nie będzie problemu ze znalezieniem kwatery w sezonie, wyjazd w ciemno.
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 28.06.2012 11:54

Nocleg zawsze się znajdzie. My z braku czasu, na szukanie fajnego noclegu, bo mieliśmy tylko jeden dzień i zależało nam by szybko iść na plażę, poszliśmy do hotelu Mediteran.
I jak to mawia Cejrowski: -Nie polecam!
Drogo. Pokoje nieładne. Dostaliśmy taki z widokiem na zaplecze supermarketu.
Szum zamontowanych tam klimatyzacji uniemożliwiał sen.
A same pokoje klimy nie mają, więc można się podusić.
Lepiej poświęcić trochę czasu i poszukać porządnego apartamentu.
Ale mimo tych drobnych niedogodności miejscowość mnie zachwyciła.
W tym roku nie będziemy w niej spać, ale zatrzymamy się na sentymentalny spacer.
KURYK
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KURYK » 30.06.2012 11:01

Ja też polecam Moscenicką i w ogóle wschodnie wybrzeże jest naprawdę piękne, włoski klimacik,budownictwo.

Bylismy rok temu w takiej miescinie Brsec, ale do plaży(notabene przepięknej) ponad kilometr i stromo, takze z dzieckiem ciężko. Spędziliśmy tam 10 dni, z tego 2 razy na plaży w Brsecu a przez resztę pobytu dojeżdżaliśmy parę km do Moscenickiej Dragi.
Tak czy inaczej bylo b.fajnie.
Magdalena S.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Magdalena S. » 01.07.2012 09:16

Zatrzymamy się na Istrii we wrześniu, ale tylko na jeden dzień.
Chcemy w drodze na południe zwiedzić to, na co nie było czasu poprzednio, bo faktycznie jest tam sporo kuszących, pięknych miejsc.
magda_dr
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda_dr » 22.07.2012 21:20

Łukasz gdyby nie Ty sama założyłabym podobny wątek :)
wróciliśmy niedawno z Dalmacji i dopadła mnie mega depresja pourlopowa :( , do tego stopnia, że planujemy w sierpniu powrót do Chorwacji ale gdzieś blisko i na krócej :D

Moscenicka Draga też mi się podoba :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

ISTRAI - HELP, gdzie jechać vol. 734584369 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone