Mam tyle lat ile mam i piszę tak jak umiem czy też mnie nauczono .
Anakin może robić i laskę (fuj
.png)
.png)

bluesman napisał(a):Ja mam gdzieś, że ktoś ocenia mój sposób pisania, a nie to co napisałem. Sam tego nie robię.
Anakin może robić i laskę (fuj) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne
mrgreen:
.png)
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):Ja mam gdzieś, że ktoś ocenia mój sposób pisania, a nie to co napisałem. Sam tego nie robię.
Anakin może robić i laskę (fuj) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne
mrgreen:
Jeżeli się rejestrujesz i bierzesz udział w forum polskim to pisz po polsku!
W przypadku rejestracji na np.forum mongolskim, możesz (z nawet powinieneś) pisać jak Mongoł.
.png)
bluesman napisał(a):JAnakin może robić i laskę (fuj) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne
mrgreen:

bluesman napisał(a):p.s. a jak ktoś używa łamanej polszczyzny bo jest mongołem ?
bluesman napisał(a):p.s. masz wątpliwości co mojej znajomości j. polskiego (pisanego) biegła, dobra, dostateczna ?
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):JAnakin może robić i laskę (fuj) i łaskę aczkolwiek musze przyznać celne
mrgreen:
Ściągnął to celne ....![]()
nowy-uzytkownik-tu-sie-witamy-z-nowymi-cro-forumowiczami-t9747-810.html#p250504
.png)
anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy pierwszy raz to widzę, ale dałeś się złapać nieźle.
.png)
anakin napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):Szczerze powiedziawszy pierwszy raz to widzę, ale dałeś się złapać nieźle.
Hm, ja czy funman![]()
No mnie to tam wygląda na to, że Ty, bo Leszek się prawie zlał ze śmiechu...
.png)
.png)
babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
.png)
krutom napisał(a):babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
Bank PeKaO SA oferuje wypłaty z bankomatów Zagrebacka Banka bez prowizji bez żadnych promocji.
Wpisz w wyszukiwarce "Zagrebacka Banka" lub "PeKao SA".
.png)
babiszado napisał(a):Postaram się was zawrócić lekko w stronę tytułu tego wątku. Orientujecie się, który bank ma w tym momencie promocję "bezpłatne wypłaty za granicą"? Mam konto w Credit Agricole i w ubiegłym roku niewielką ale jakąś jednak prowizję trzeba było zapłacić.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko