.png)
.png)
damianisko5 napisał(a):A ja napisałem, że zaglądam do namiotu ???????? Wiesz... nie przyszło by mi do głowy by zaglądać komuś do talerza, do bagażnika i obserwować jakie robi zakupy w sklepikuCzy po to jeździsz do Chorwacji
Co za durne pytanie. Pospolity hejt. Widać, że nie bywasz na campie. To są/byli nasi sąsiedzi i widzimy się/rozmawiamy/pozdrawiamy na co dzień.

Rysio napisał(a):Najpierw zgrzewki wody..
.png)
.png)
.png)
anakin napisał(a):Rysio napisał(a):Najpierw zgrzewki wody..
No widzisz...
Ale np. mój młody pił jeden, określony rodzaj wody mineralnej, której w Cro nie było szans kupić.
Tak, więc chcąc, nie chcąc musiałem te zgrzewki taszczyć jak Beduin do apartmana.![]()
Czasem więc to nie jest krakusowatość, ale konieczność.
.png)
anakin napisał(a):Rysio napisał(a):Myślisz że by się odwodnił i zmarł z braku wody![]()
![]()
Podobno mój charakter, więc śmiem twierdzić, że nie pił by nic.
A sprawdzać tego nie miałem zamiaru.
.png)
Rysio napisał(a):anakin napisał(a):Rysio napisał(a):Najpierw zgrzewki wody..
No widzisz...
Ale np. mój młody pił jeden, określony rodzaj wody mineralnej, której w Cro nie było szans kupić.
Tak, więc chcąc, nie chcąc musiałem te zgrzewki taszczyć jak Beduin do apartmana.![]()
Czasem więc to nie jest krakusowatość, ale konieczność.
Myślisz że by się odwodnił i zmarł z braku wody![]()
![]()
Wiem, wiem dzieci są różne, ale chyba bym pizgnął w łeb jakby mi młoda z rodzajem wody mineralnej wymyślała. Rozumiem że woli pizze od kalmarów, ale jak jest podane to ma wybór: jeść albo nie jeść. Następna pora karmienia zgodnie z harmonogramem
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko