babiszado napisał(a):Zabieranie ze sobą wody czy piwa do HR (czy gdziekolwiek indziej) mnie zawsze kojarzyło się ze swego rodzaju patologią.
Cóż jestem patologią
.png)
babiszado napisał(a):Zabieranie ze sobą wody czy piwa do HR (czy gdziekolwiek indziej) mnie zawsze kojarzyło się ze swego rodzaju patologią.
.png)
.png)
Lechoo napisał(a):https://www.cro.pl/co-zabieracie-na-plaze-t22748.html
Jedzenie na plażę kupowane w PL ? Czego to ludzie nie wymyśląKup po prostu to co będziesz jadła jak już koniecznie musisz.

.png)
hania_d80 napisał(a):Witam
Przepraszam z góry za otwarcie tematu bo było pełno , ale niestety nie widzę żeby wszystko było w jednym miejscu lub "świeże"
Jadę pierwszy raz do Chorwacji z całą rodziną i nie wiem co mam ze sobą zabrać do jedzenia aby tam nie przepłacać i co jest niezbędne do zabrania na plażę
Może jakiś poradnik na 2018 rok ?
.png)
amatus1 napisał(a):Smigacz ja również w bagażniku mam wodę na rozruch...piwo to pal licho, wytrzymam chwilę ale wodę pod ręką zawsze mamy:)

.png)
.png)
.png)
damianisko5 napisał(a):Rzecz dotyczy Czechów, ale pewnie wielu Polaków tak robi. Spędzają dwa tygodnie na campie i nie ruszają się nigdzie przez ten czas. Wszystkie zapasy mają przywiezione niedużym autem Hondą TypR. Jedynie pieczywo kupują w campingowym sklepiku. Nie zaglądałem im do namiotu, ale nie wyglądają na głodujących. Więc domyślam się, że prowiant przywieziony z kraju. W ostatnim dniu pobytu fundują sobie mega kolację w restauracji na campie.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko