piotrulex napisał(a):
Nie myśl tylko przeczytaj ileś tam wyżej, pisałem. Jak Cię interesuje to z pewnością znajdziesz
Oczywiście rozpuszczalna mi utkwiła w pamięci podobnie jak twoje ulubione danie na bazie wietnamskiej zupki
piotrulex napisał(a):
Nie myśl tylko przeczytaj ileś tam wyżej, pisałem. Jak Cię interesuje to z pewnością znajdziesz
.png)
wikol napisał(a):piotrulex napisał(a):2019 - Nasze koszty za rodzinę 2 + 1 (13 lat) pod namiotem na nietanich campingach
Wydatki nieco zaokrąglam choć mam excela co do grosza
Całość wydatków [b]5 600,00 PLN[/b]
Dokładnie 5 626,85złpiotrulex napisał(a):
Jak ma Ci to umilić weekend to nawet mogę napisać, ze kłamałem aby Was wkręcić, tak naprawdę wydaliśmy 16800zł a na powrót jeszcze na paliwo po ludziach pożyczaliśmy bo nam zabrakło
A tak naprawdę naprawdę to ile ...?
.png)
bigredone napisał(a):piotrulex napisał(a):
Oczywiście rozpuszczalna mi utkwiła w pamięci podobnie jak twoje ulubione danie na bazie wietnamskiej zupki, ale do kawiarki się jej nie sypie, a pisałeś, że coś tam innego do niej macie bez szczegółów...

.png)
piotrulex napisał(a):Tu zrobił się jakiś trend, aby bronić wydawanych swoich minimum 10 tysi ośmieszając tych, którzy wydają połowę tej kwoty
.png)
Trajgul napisał(a):piotrulex napisał(a):Tu zrobił się jakiś trend, aby bronić wydawanych swoich minimum 10 tysi ośmieszając tych, którzy wydają połowę tej kwoty
Nie do końca. Ty bronisz kwot wydawanych przez siebie, ktoś kto wydaje 2 razy tyle, pyta się jak to robisz (robimy). Prawda leży po środku, a konkretne kwoty wskazałem jakiś tydzień temu w tym wątku.
.png)
599 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Konoba w Tribunj przy samej plaży. Porcje masakryczne.
7 osób przy stole
2+1 i 2+2
370 kun za cały stół żarcia, 3 browary i dzbanek wody
pokaż ten obrazek abyśmy widzieli jaki jest ten "stół żarcia"
.png)
.png)
.png)
.png)
SingSing74 napisał(a): masło 20([promocja w Plodine - normalnie od 25) ...
.png)

.png)
sito_zabrze napisał(a):Dla amatorów konobowania
Wczorajsza wizyta w Makarskiej
2+1 i 2+2 jak ostatnio
Nie zjedliśmy wszystkiego. Na koniec dla dorosłych po sznapsie rakiji gratis![]()
.png)
Elmariano132 napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Dla amatorów konobowania
Wczorajsza wizyta w Makarskiej
2+1 i 2+2 jak ostatnio
Nie zjedliśmy wszystkiego. Na koniec dla dorosłych po sznapsie rakiji gratis![]()
Tyle to wydaliśmy przedwczoraj 2+2 w Trogirze (580kun). Dzieci po pizzy, my talerz owoców morza z rybami + piwo i napoje. I szczerze nie pojadłem za specjalnie no ale knajpka była z wyższej półki. Z moich obserwacji marna dorada z frytkami + pół pomidora który udaje sałatkę to 150 kun a Wy piszecie po czymś takim że się najedliscie. Nie jest możliwe żeby dorosły facet jak idzie głodny do knajpy się tym najadł, więc skończcie pisać takie farmazony. Byłem też przejazdem w Tribunj - 4 pizze, dla każdego po 1, każda po 65 kun bardzo dobre. Kolacji już nie jadłem
Wracając do Trogiru. Straszny skwar był chcieliśmy usiąść i odpocząć. Lody normalnie 8-10kun gałka. Rodzina zapragnęła pucharków z lodami i owocami- 150 kun w sumie. Wziolem ze sobą 3 kostki masła paczkę sera i ze 2 paczki wędlin żeby było na śniadanie na start a nie po sklepach biegać na dzień dobry. Zakupy robimy w markecie. Często grillujemy cevipi bo w domu tego nie ma. W 3 dni wydaliśmy przeszło 2000 kun ale już się uspokoiło. Szacuje że te 300-400 kun dziennie wyjdzie.

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko