.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
gosiek_tk napisał(a):Dziękuję bardzoTrochę poczytałam i wydaje mi się, że dobrym wyborem byłaby Vrboska, czy to prawda, że są tam nawet piaszczyste plaże? Wydaje mi się, że to miasto łączy to czego szuamy - plaże dla dzieci + jest co robić oprócz wylegiwania się na nich, bo jesteśmy z tych co po godzinie mają dość
![]()
.png)
.png)
.png)
CinnamonGirl napisał(a):gosiek_tk napisał(a):Dziękuję bardzoTrochę poczytałam i wydaje mi się, że dobrym wyborem byłaby Vrboska, czy to prawda, że są tam nawet piaszczyste plaże? Wydaje mi się, że to miasto łączy to czego szuamy - plaże dla dzieci + jest co robić oprócz wylegiwania się na nich, bo jesteśmy z tych co po godzinie mają dość
![]()
Ja tam piaszczystej plazy nie widziałam (zwirkową tak na płw. Soline przy hotelach (taka zatoka). Zdajesz sobie sprawę ze w samej Vrbosce (centrum) nie ma plazy -trzeba dojsc (ok 10-15 min w zleżnosci gdzie jest kwatera) lub dojechać samochodem?
Jako punkt wypadowy do zwiedzania - bardzo dobry. Poczytaj sobie np. moją realcję z 4 dniowego pobytu na wyspie - właśnie we Vrbosce. Może nakieruje cię na część miejsc, które warto zobaczyć. Zaczyna się od tej strony:
forum/viewtopic.php?t=28467&postdays=0&postorder=asc&highlight=podgora&start=150
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje