dzięki za Twoją "porcję" Hvaru, relacja świetna ... zresztą wystarczy popatrzeć na liczbę czytelników
jednej rzeczy Ci zazdroszczę (nie boję się do tego przyznać
pozdrawiam
m@rek
Ps. będę wypatrywał srebrnej strzały na "naszych" drogach
.png)
.png)

m@rek napisał(a):byłem tutaj cały czas ... w cieniu ale byłem![]()
m@rek napisał(a):jednej rzeczy Ci zazdroszczę (nie boję się do tego przyznać) - współtowarzyszy, szczególnie tych młodszych ... za to że tak dzielnie uczestniczyli w Waszych wojażach
m@rek napisał(a):Ps. będę wypatrywał srebrnej strzały na "naszych" drogach
mariusz_77 napisał(a):Ja również dziękujęza piękne zdjęcia i wiele odkrytych nieodkrytych przeze mnie miejsc na Hvarze... co tylko przybliżyło mnie do kolejnej tam wizyty...
maslinka napisał(a):Skoro to już ostateczny i nieodwołalny koniec, pożegnam się i podziękuję Ci, Mariuszu
maslinka napisał(a):... za świetną relację - ciekawy tekst i piękne zdjęcia.
maslinka napisał(a):Cieszę się, że udał się Wam ten urlop![]()
.png)
Interseal napisał(a):Mam nadzieję, że Ty też nigdzie się nie wybierasz?! Nielubiane przez Ciebie słowo "pożegnanie" brzmi strasznie poważnie w tym zdaniu...
Interseal napisał(a):Chcę teraz oficjalnie na forum podziękować Ci za obszerne maile ze wskazówkami i sugestiami, dzięki którym też masz swój wkład w ten udany urlop.
maslinka napisał(a):... muszę jeszcze dokończyć relację, a marnie mi idzie ostatnio... Cierpię na brak czasu i jeszcze ostatnio na katar
![]()
Interseal napisał(a):Polecam się na przyszłość, gdybyście chcieli np. pojechać na Brac

.png)
Interseal napisał(a):mariusz_77 napisał(a):Ja również dziękujęza piękne zdjęcia i wiele odkrytych nieodkrytych przeze mnie miejsc na Hvarze... co tylko przybliżyło mnie do kolejnej tam wizyty...
No... zobaczymy, co będziemy u Ciebie czytać w przyszłym roku. ... zobaczymy...

.png)
Aldonka napisał(a):Myślę, a w zasadzie wiem, że do Twojej relacji wrócę jeszcze nie raz, nie dwa. Utwierdziłeś mnie w ostatecznym podjęciu decyzji, że Hvar to mój wybór na przyszły rok. Bardzo Ci, a w zasadzie Wam dziękuję za tą podróż. Cudnie było spędzić z Wami ten czas.
Aldonka napisał(a):A tak na marginesie, masz fantastycznych chłopaków.
.png)
Interseal napisał(a):Aldonka napisał(a):Myślę, a w zasadzie wiem, że do Twojej relacji wrócę jeszcze nie raz, nie dwa. Utwierdziłeś mnie w ostatecznym podjęciu decyzji, że Hvar to mój wybór na przyszły rok. Bardzo Ci, a w zasadzie Wam dziękuję za tą podróż. Cudnie było spędzić z Wami ten czas.
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży