piekara114 napisał(a):Te ostatnie plaże to na nogach odwiedzaliście czy wypożyczonym autem?
Na nogach. Na Donoussie nie można wypożyczyć samochodu. Od czerwca do września jeździ autobus, a poza tym przez cały rok jest jedna taksówka.
.png)
piekara114 napisał(a):Te ostatnie plaże to na nogach odwiedzaliście czy wypożyczonym autem?
.png)

.png)

.png)
.png)
Magda O. napisał(a):Świetna kwatera, szkoda, że na jedną noc... może jeszcze tam wrócicie?
piekara114 napisał(a):Zawsze mnie zastanawia:
Jak Ty wynajdujesz takie kwatery?
Mikromir napisał(a):Piękne są te wieczorne zdjęcia uliczek Chory.
.png)
.png)
dangol napisał(a):Donoussa jak zwykle urocza, a nocne Naxos śliczne. W dzień zresztą też, bardzo miło spędziliśmy tam kilka godzin w ubiegłym roku. Zupełnie nie żałowałam, że mieliśmy przymusową kilkugodzinną przerwę na przesiadkę promów wracając z Koufonissi. Miłych kilka dni spędziłam tam dzięki Twojej relacji, zauroczyła mnie już wtedy, gdy pokazałeś ją jako pierwszy na cropli. Mam nadzieję, że na Donoussę też kiedyś dotrę.
.png)

.png)
kulka53 napisał(a):Fajnie że chociaż Wam się udało tam być.
piotrf napisał(a):Dziękuję za relację i czekam na przyszły rok z nadzieją
.png)
.png)
Epepa napisał(a):Dzięki za kolejne świetne relacje (Hiszpania, Albania, Grecja), które przez ostatnie dni były dla mnie miłą odskocznią od zimna i ponurej, jesiennej aury. Chciałabym móc się teraz teleportować na Donoussę albo inną piękną grecką wyspę.