Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie? zeby sie nie nudzic...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kubasek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubasek » 23.02.2009 21:40

Witam, wszystkich, wybieram sie z przyjaciolmi w tym roku do Chorwacji. przeczytalem duzo tematow na forum, ale dalej nie wiem jakie miejsce wybrac. Bardzo prosze o polecenie miejsca gdzie nie bedzie sie nudzic przez jakies 10dni, 12 osobowej grupie mlodych ludzi(22-26lat). miejsce gdzie istnieje jakies zycie nocne. w ciagu dnia to wiadomo plaza, jakies zwiedzanie, ale w nocy chetnie wybralibysmy sie na jakas impreze/dyskoteke/ czy cos w tym rodzaju. oczywiscie nie codziennie bo ile mozna:)

z gory bardzo dziekuje za dopowiedz.

pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 23.02.2009 21:52

Makarska - lepszego miejsca nie znajdziesz.... :wink:

A tak na marginesie sprawdź zanim założysz nowy wątek czy już wcześniej nie było czegoś na ten temat.
Zapewniam Cie, że było i to nie raz...przykład :twisted:
Ostatnio edytowano 23.02.2009 22:04 przez jorgus111, łącznie edytowano 1 raz
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.02.2009 22:02

A ja polecam również Istrię - moje typy to Opatija i Pula.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 23.02.2009 23:18

Makarska lub mieściny wokól niej :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.02.2009 23:46

kubasek napisał(a):Witam, wszystkich, wybieram sie z przyjaciolmi w tym roku do Chorwacji. przeczytalem duzo tematow na forum, ale dalej nie wiem jakie miejsce wybrac. Bardzo prosze o polecenie miejsca gdzie nie bedzie sie nudzic przez jakies 10dni, 12 osobowej grupie mlodych ludzi(22-26lat). miejsce gdzie istnieje jakies zycie nocne. w ciagu dnia to wiadomo plaza, jakies zwiedzanie, ale w nocy chetnie wybralibysmy sie na jakas impreze/dyskoteke/ czy cos w tym rodzaju. oczywiscie nie codziennie bo ile mozna:)

z gory bardzo dziekuje za dopowiedz.

pozdrawiam

Poczytałem Twoje posty i zauważyłem dwie rzeczy :wink:
Po pierwsze brak polskich literek :?:
Po drugie to już nie jedziesz na Ciovo z Dianą :wink: :?:

Nie gdzie będziecie spać w Chorwacji , kwatera czy namiot.
Na dużych kempingach jest tzw, animacja wolnego czasu i są na nich dyskoteki - i dla młodych i dla starszych :lol:
kubasek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kubasek » 24.02.2009 00:18

:) właśnie już chyba nie, chyba byśmy się tam jednak trochę zanudzili:)

a spać zamierzamy w jakiejś kwaterze, domku itd...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.02.2009 00:42

kubasek napisał(a)::) właśnie już chyba nie, chyba byśmy się tam jednak trochę zanudzili:)

a spać zamierzamy w jakiejś kwaterze, domku itd...

:D W nagrodę za polskie literki :wink: Makarska night life
Ponieważ jedziecie na ok.10 dni, w Makarskiej każdą noc możecie być w innej dyskotece :wink: :lol:

A to dwie z nich

Disco Club DEEP

Beach Bar BUBA

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone