Jestem nowym uzytkownikiem forum. Interesują mnie wszystkie praktyczne rady dotyczace wakacyjnego wyjazdu do Chorwacji.
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
robi007 napisał(a):Witam wszystkich.
Wybieram się w tym roku (8-22 lipiec) z żoną i 3-letnim synkiem do Chorwacji i mam pytanie czy za dziecko do 3 lat też trzeba płacić. Chcemy wynająć jakiś pokój lub apartament 2-osobowy (dziecko i tak spałoby razem z nami, czyli dodatkowe łożko jest zbędne). Jak do tego podchodzą wynajmujący. Proszę o opinię osoby które mają za sobą takie doświadczenia.
.png)
.png)
To co Wy chcecie robić na tych wakacjach???? Dlaczego chcecie się tak stresować????? Oprócz snu są jeszcze inne przyjemności
Zasadniczo powinno sie płacic ale nie zdarzyło sie ani mnie ani moim znajomym by pobierano lub zadano zapłaty za dziecko w wieku 1-6 lat. Pierwszy raz wybrałem sie do CRO z 3 latkiem i wynajelismy pokój z takim duzym małzenskim łozem . Spokojnie w 3 sie wysypialismy. Podczas kolejnych wyjazdów nie zdarzyło mi sie płacić za dziecko mimo ,ze zajmowało np. tapczanik.
.png)
.png)
robi007 napisał(a):No właśnie dziecko i tak będzie spało z nami, bez sensu byłoby płacenie za dodatkowe łóżko, które nie byłoby wogóle wykorzystane. Mam pytanko czy jeździliście w ciemno, czy też wcześniej sobie rezerwowaliście kwatery.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje