.png)
.png)
.png)
adam_cro napisał(a):i dojade z Katowic na jednym baku!!
.png)
ArekOpole@30 napisał(a):Hello, startuje z Opola w niedziele (już! już!!) przed czechami naleje do pełna i wtedy mam przed sobą jakieś 700 km w baku ..... i pytanie teraz gdzie dotankować po drodze - czechy? słowenia czy chorwacja?? Myślę że Austria odpada z bo chyba tam paliwko jest najdroższe z wymienionych krajów. Wiem wiem, jest pzmot i tego typu stornki z cenami paliw - ale są to ceny srednie, nie zawsze obrazują to co się dzieje na trasie. Pytanie szczególnie do tych co wrócili
pozdrawiam
.png)
.png)
ArekOpole@30 napisał(a):adam_cro napisał(a):i dojade z Katowic na jednym baku!!
Co Ty za cysternę masz żeby ponad 1000 km zrobić na baku ??
.png)
.png)
ArekOpole@30 napisał(a):Hello, startuje z Opola w niedziele (już! już!!) przed czechami naleje do pełna i wtedy mam przed sobą jakieś 700 km w baku ..... i pytanie teraz gdzie dotankować po drodze - czechy? słowenia czy chorwacja?? Myślę że Austria odpada z bo chyba tam paliwko jest najdroższe z wymienionych krajów. Wiem wiem, jest pzmot i tego typu stornki z cenami paliw - ale są to ceny srednie, nie zawsze obrazują to co się dzieje na trasie. Pytanie szczególnie do tych co wrócili
pozdrawiam
.png)
Cytrynka napisał(a):ArekOpole@30 napisał(a):adam_cro napisał(a):i dojade z Katowic na jednym baku!!
Co Ty za cysternę masz żeby ponad 1000 km zrobić na baku ??
Heh, my na przykład tankowaliśmy pierwszy raz dopiero za Zagrzebiem
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi