Wolnych pokoi brak zatem już
Dziękuję za polecenie.
Ciekawe, czy są korki z Wiednia w piątek. Akurat pewnie będę tam ok 18....
.png)
Magdzik napisał(a):Ciekawe, czy są korki z Wiednia w piątek. Akurat pewnie będę tam ok 18....
.png)
Magdzik napisał(a):U Pani Ewy i Józefa zarezerwowałam ostatnie miejsca na nocleg z piątku na sobotę po zakończeniu roku szkolnego.
Wolnych pokoi brak zatem już. Dostajemy apartament + 2 os pokój dla 2 rodzin.
Dziękuję za polecenie.

.png)
macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):U Pani Ewy i Józefa zarezerwowałam ostatnie miejsca na nocleg z piątku na sobotę po zakończeniu roku szkolnego.
Dziękuję za polecenie.
No to będziesz spała 2 dni przed nami. My "lądujemy" u Ewki i Józka w niedzielę. Pozdrav
P.S. W niedzielę do południa Wiedeń jest "wymarły"aż miło się jedzie...
.png)
.png)
.png)
OlegK napisał(a):W zeszłym roku wracając z okolic Makarskiej spałem u Pani Ewy i Pana Józefa. Uważam, że to stanowczo zbyt blisko.
W tym roku szukam w okolicach Mikulova.
Co do ww. pensjonatu - jest ok, ale ... nie urywa.
.png)
.png)
Magdzik napisał(a):macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):U Pani Ewy i Józefa zarezerwowałam ostatnie miejsca na nocleg z piątku na sobotę po zakończeniu roku szkolnego.
Dziękuję za polecenie.
No to będziesz spała 2 dni przed nami. My "lądujemy" u Ewki i Józka w niedzielę. Pozdrav
To będziemy w podobnym terminie w Cro ? Gdzie będziecie docelowo ?
I gdzie tam można wieczorkiem coś dobrego zjeść u Ewki i Józka ?
.png)
OlegK napisał(a):Opinii o hotelach / pensjonatach w Mikulovie jest dużo na forum, każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja spałem w Hotelu Verde. Na jedną noc bardzo dobrze, śniadanie dobre i można się najeść. Do tego blisko rynku.
Jeśli masz dzieci na pokładzie to warto zastanowić się nad miastem Znojmo - znajduje się tam park rozrywki (chyba excalibur)
Nie wiem o której lubisz ruszać w drogę, my zwykle startujemy ok 5 rano.
.png)
macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):U Pani Ewy i Józefa zarezerwowałam ostatnie miejsca na nocleg z piątku na sobotę po zakończeniu roku szkolnego.
Dziękuję za polecenie.
Docelowo jedziemy do Primosten, a Wy? Szukałem Cię tutaj, ale nie znalazłem.
kalendarz-wyjazdowy-wakacje-2016-t49379.html
Wieczorem możesz iść zjeść do restauracji narzeczonego ich córki. Znajduje się ona przy samych stokach. Zawsze tam jemy. Nie drogo i bardzo smacznie! I są ładne widoki.
.png)
Magdzik napisał(a):macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):macvw napisał(a):Magdzik napisał(a):U Pani Ewy i Józefa zarezerwowałam ostatnie miejsca na nocleg z piątku na sobotę po zakończeniu roku szkolnego.
Dziękuję za polecenie.
Docelowo jedziemy do Primosten, a Wy? Szukałem Cię tutaj, ale nie znalazłem.
kalendarz-wyjazdowy-wakacje-2016-t49379.html
Wieczorem możesz iść zjeść do restauracji narzeczonego ich córki. Znajduje się ona przy samych stokach. Zawsze tam jemy. Nie drogo i bardzo smacznie! I są ładne widoki.
Dzięki ! To my będziemy troszkę dalej. Tydzień Pisak z grupą znajomych i kolejny tydzień Korcula-Prizba, ale już sami.
Wpis w kalendarzu mam na razie na Prizbę, może dopiszą resztę:).
Mam nadzieję, że zakończenie roku szk będzie w miarę wcześnie i starczy nam czasu na spacer po górkach.
.png)
MrOwA napisał(a):OlegK napisał(a):Opinii o hotelach / pensjonatach w Mikulovie jest dużo na forum, każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja spałem w Hotelu Verde. Na jedną noc bardzo dobrze, śniadanie dobre i można się najeść. Do tego blisko rynku.
Jeśli masz dzieci na pokładzie to warto zastanowić się nad miastem Znojmo - znajduje się tam park rozrywki (chyba excalibur)
Nie wiem o której lubisz ruszać w drogę, my zwykle startujemy ok 5 rano.
5.00 rano na powrót to trochę wcześnieWolałbym się jeszcze chwilę nacieszyć wakacjami
Ale zobaczymy.
Dzięki za info. Dziecko młode 5lat, ale kto wie
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi